Στέλιος Κουδουνάρης: Αποκάλυψε τον λόγο που φοράει συνέχεια μαύρα ρούχα

Ο Στέλος Κουδουνάρης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς κριτές που έχουν περάσει ποτέ από το «My Style Rocks». Ωστόσο, πολλοί τηλεθεατές που παρακολουθούν καθημερινά το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ έχουν αναρωτηθεί γιατί ο γνωστός σχεδιαστής μόδας επιλέγει να φοράει στην καθημερινότητά του αλλά και στο παιχνίδι μαύρα ρούχα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αποκάλυψε τον λόγο που φοράει συνέχεια αυτό το χρώμα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο

«My Style Rocks» που σε λίγο καιρό αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Όσα είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης στον αέρα της ΕΡΤ

«Πολύς κόσμος θεωρεί ότι είμαι αγενής, γιατί λέω αυτά που θέλω να πω. Είναι διαφορετικά πράγματα. Νευριάζω όμως αρκετές φορές, γιατί είναι πολλές οι ώρες. Δεν υπάρχει κάποιος ρόλος, έτσι είμαι στη ζωή μου.

Θα πω τα πράγματα όπως τα αισθάνομαι, εάν κάποιος με ρωτήσει. Είμαι ο καλύτερος στις συμβουλές, στα δικά μου δεν τα κάνω καλά. Παλιά ήμουν πολύ παρεμβατικός, μετά το δούλεψα και σιγά-σιγά το άλλαξα», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Όσο για τον λόγο που επιλέγει να ντύνεται με μαύρα ρούχα -όπως και οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας, είπε στη συνέχεια: «Σίγουρα δεν έχουμε συνεννοηθεί μεταξύ μας οι σχεδιαστές διεθνώς, δεν είναι κάποιο dress code. Εγώ βλέπω ότι, επειδή συνεχώς ασχολούμαστε με τους άλλους ανθρώπους, το τι θα φορέσουν, με το να σχεδιάσουμε, τα χρώματα, τα υφάσματα, όταν ερχόμαστε στον εαυτό μας, δε μπορώ να σκεφτώ τι θα βάλω.

Θα πάρω τα ρούχα που θα με κάνουν να νιώθω ασφαλής, χωρίς να έχω πράγματα να παρατηρώ και να σκέφτομαι. Μπορεί να ασχοληθώ με το τι μαύρα θα βάλω αλλά στο τέλος είναι η στολή μου, αυτό που θα με κάνει να είμαι πιο ουδέτερος παρατηρητής».

Διαβάστε ακόμα:

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μιλάμε για την κυρία αυτή»

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η ανάρτηση – καρφί μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου

Γιάννης Αϊβάζης: Απαντά πρώτη φορά για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από τον ΑΝΤ1 -«Κάποια στιγμή θα μιλήσει…»

Keywords
Τυχαία Θέματα