Σταμάτης Γονίδης: «Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι, ενώ ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα (30/6) ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην οικογένειά του, στον καβγά που ξέσπασε στα βραβεία Mad, στη συνεργασία που ετοιμάζει με τον γιο του Bob Marley, ενώ εξέφρασε και την απορία σχετικά με την απαγόρευση στα πλαστικά καλαμάκια.

«Μου έλειπε η οικογένεια, έκαναν συμβούλιο οι άγιοι και είμαι μια χαρά. Έχω έρωτα μεγάλο με την κόρη μου. Της έχω γράψει ένα τραγούδι. Σε κάθε κόρη μου, έχω τρεις, έχω γράψει από ένα τραγούδι», είπε ο τραγουδιστής για την οικογένειά του.

Για την απαγόρευση στα πλαστικά καλαμάκια, ανέφερε: «Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο αυτό;».

Μιλώντας για τον πρόσφατο καβγά στα MAD VMA, ο τραγουδιστής τόνισε ότι: «Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερς. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας».

Όσο για τη συνεργασία που ετοιμάζει με τον γιο του Bob Marley, είπε: «Θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Ψινάκης για Μαρίζα Ρίζου: «Μου το έδειξε η κακομοίρα από την αρχή…»

Μαρία Αντωνά: «Λύγισε» on air με την εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη για τους θανάτους του πατέρα και του αδερφού του

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στον Κορυδαλλό -Της επέδωσαν την κλήση

Keywords
Τυχαία Θέματα