Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το νησί που επισκέφτηκε για πρώτη φορά και ξετρελάθηκε -«Μερικές ώρες εδώ και νιώθω ήδη μαγεμένη»

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα για τη νέα σεζόν.

Η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται από χθες στην Αστυπάλαια και έχει κυριολεκτικά ξετρελαθεί! Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως λάτρεψε το μέρος και ήδη νιώθει μαγεμένη.

View this post on Instagram

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)


«Πρώτη φορά στην Αστυπάλαια και μετά από μερικές ώρες εδώ νιώθω ήδη μαγεμένη από την «πεταλούδα» του Αιγαίου. Η άγρια ομορφιά της, οι ζεστοί και φιλόξενοι κάτοικοι της και το αυγουστιάτικο φως του ήλιου που λούζει κάθε σπιθαμή της, την κάνουν μοναδική. Είναι ένα νησί που ήθελα χρόνια να επισκεφτώ και δηλώνω εντυπωσιασμένη από την ενέργεια του.

Οι εμβληματικοί ανεμόμυλοι και το κάστρο στην κορυφή της χώρας, οι υπέροχες παραλίες και τα ταβερνάκια μα πάνω από όλα οι κάτοικοι που σε υποδέχονται με ένα ζεστό χαμόγελο είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν αυτό το μέρος έναν ονειρεμένο προορισμό», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη αντίδραση όταν έμαθε πως θα αποκτήσει γιο

Απόστολος Τζιτζικώστας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από ατύχημα 

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τα καυτά φιλιά στην παραλία με τον Σάκη Κατσούλη και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα