Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Συνάδελφoς του ηθοποιού αρνείται την εμπλοκή στην επίμαχη φάρσα

Για πρώτη φορά on camera μίλησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μετά την άτυχη φάρσα που έκανε περί βόμβας στον ταμεία του θεάτρου, όπου ανεβάζουν την παράσταση «Οι Άθικτοι».

«Μες στην καθημερινότητά μας και την εποχή που ζούμε όλοι λίγο πολύ κάνουμε κάποιες πλάκες. Άλλες φορές πετυχημένες κι άλλες φορές αποτυχημένες κι η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη κι εκ του αποτελέσματος. Όταν η πλάκα και το αποτέλεσμά της ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματά να είναι πλάκα και

γίνεται σοβαρό.

Για αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, όπως έγινε και να διευκρινίσω πως το τηλεφώνημα δεν έγινε προς την αστυνομία και για αυτό βγήκα αμέσως να σας ενημερώσω για αυτό το πράγμα. Πέρασα μια πολύ ωραία κι ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά. Νομίζω ότι έκανα την δήλωση και την έχετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, να είστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ωστόσο, η κάμερα του Happy Day συνάντησε λίγο πριν τον συνάδελφο του ηθοποιού, Σταύρο Καλλιγά, ο οποίος αρνήθηκε την ανάμειξή του σε αυτό το άτυχο συμβάν.

«Δεν έκανα καμία φάρσα εγώ. Δεν ήξερα κάτι. Ανησύχησα, αλλά λύθηκε γρήγορα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Καλλίγας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Σπύρου Χατζηαγγελάκη και του Σταύρου Καλλιγά:

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Οι πρώτες on camera δηλώσεις μετά τη σύλληψη για το τηλεφώνημα για βόμβα 

Ναταλία Δραγούμη: Για ψώνια χωρίς μακιγιάζ

Γιάννης Στάνκογλου: Βούτηξε στη θάλασσα μέσα στην καρδιά του χειμώνα – Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα