Σωτήρης Κοντιζάς: «Μικρός αισθανόμουν λίγο ξένος στην Ελλάδα»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (4/10) στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Ο γνωστός σεφ μίλησε για τη σχέση του με την Ιαπωνία αλλά και την αγάπη του για τον ιαπωνικό κινηματογράφο, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο MasterChef.

«Έχω πάει καλοκαίρι και χειμώνα στην Ιαπωνία.

Δεν την έβλεπα ως τουρίστας. Πηγαίναμε στον θείο και στην γιαγιά. Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι πιο μικρός αισθανόμουν και λίγο ξένος στην Ελλάδα και λίγο ξένος στην Ιαπωνία. Πλέον δεν νιώθω ξένος στην εδώ. Εκεί έχω να πάω από το 2010 και δε θα νιώθω τόσο οικεία. Αλλά μου λείπει. Στο σχολείο με φώναζαν Fujitsu. Δεν είναι μπούλινγκ, απλά είναι αυτή η ηλικία που είναι σκληρή», τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε και το reality μαγειρικής του STAR: «Με έχουν ρωτήσει πάρα πολλές φορές. Ρε εσύ σου λένε να είσαι αυστηρός; Αφού εγώ σε βλέπω live που μιλάμε και είσαι μια χαρά άνθρωπος γλυκύτατος. Δεν μας έχουν δώσει κανένα ρόλο. Σίγουρα όταν μας διάλεγαν μπορεί να είπαν αυτός στην κουζίνα μέσα είναι έτσι. ‘Οπως είμαι στην εκπομπή, έτσι είμαι και στις κουζίνες».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Aγγελική: Αυτά είναι τα δυο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά και φέρνουν… ανατροπές!

Αργυρώ Μπαρμπαρήγου: Δε θα πιστεύετε ποιος τη σύστησε στην Ελένη Μενεγάκη

Πέθανε από κορονοϊό ο ιδρυτής της Kenzo

Keywords
Τυχαία Θέματα