Σωτήρης Κοντιζάς: Αγνώριστος πριν από 13 χρόνια με μακριά μαλλιά

Μια ανάρτηση που εξέπληξε τους διαδικτυακούς φίλους του έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο επιτυχημένος σεφ και κριτής του MasterChef θέλησε να κάνει ένα throwback και να δημοσιεύσει μια φωτογραφία 13 χρόνια πριν, δηλαδή όταν εκείνος ήταν 25 χρονών. Όπως θα δείτε, ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι αγνώριστος, καθώς τότε είχε πολύ μακριά ίσια μαλλιά.

Ποζάροντας ανάμεσα στους

φίλους του, ο κριτής του reality του Star δε θυμίζει την εικόνα που έχουμε σήμερα στο μυαλό μας για εκείνον. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, μάλιστα, τραβήχτηκε στην αποφοίτηση του ενός από τους δύο κολλητούς του.

«13 χρόνια πριν, στην αποφοίτηση του Σταύρου στο Πάντειο. Κάποια πράγματα ωριμάζουν με στυλ απελευθερώνοντας κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα τους. Αναφέρομαι στο Chivas Extra 13…! Από την άλλη κ εμείς καλά τα καταφέραμε. Σίγουρα με λιγότερα απωθημένα.

Ο Σταύρος σήμερα είναι ο @le_pizzaiolo_tu_corazon στον Proveleggios και ο @nesapu.dim είναι o lead singer στους Honeybadger. Εγώ είμαι.. “με χωρίς” αυτήν την πλούσια κόμη. Τρίχες δηλαδή.Εσύ πού ήσουν 13 χρόνια πριν και ποιά ήταν τα όνειρα σου;», σημείωσε στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas)

Διαβάστε ακόμα:

 The Bachelor: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις φιναλίστ, Αθηνά και Άννα, πριν από τον μεγάλο τελικό

 Χριστίνα Κοντοβά: Είναι full time μαμά! Η νέα καθημερινότητα με την κόρη της

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εργαζόμενη του Ράδιο Αρβύλα αποκαλύπτει – «Είμαστε σοκαρισμένοι, το κλίμα είναι βαρύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα