Σοκάρει η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για την έκρηξη στη Συγγρού: «Θα μπορούσαμε να μη ζούμε»

Συναγερμός σήμανε από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί σε εξαώροφο κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού. Μάλιστα, απέναντι από το κτίριο όπου έγινε η έκρηξη, βρίσκεται το σπίτι που μένει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου.

Σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η σύζυγος

του ηθοποιού αναφέρθηκε στα όσα ακολούθησαν μετά από αυτό το σοκαριστικό περαστικό, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, που θα μπορούσαν να μην ζουν.

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίνα Πρίντζου στην ανάρτησή της, μετά την έκρηξη στη Συγγρού.

Μάλιστα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δημοσίευσε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μια φωτογραφία με τις ζημιές που προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη στο απέναντι κτίριο από το διαμέρισμά του και συγκεκριμένα στο υπνοδωμάτιο που κοιμάται με τη σύζυγό του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Επέστρεψε από το ταξίδι στο Παρίσι – «Υπό διάλυση όλα»

Πρωταγωνιστής του «Παρά Πέντε» αποκαλύπτει: «Παρέα παρέα δεν ήμασταν στη σειρά, είχαμε επηρεαστεί από το σενάριο»

Έλενα Ασημακοπούλου: Εγκλωβίστηκε στο σπίτι της από την κακοκαιρία -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα