Σοκάρει γνωστή τραγουδίστρια για τον κορονοϊό: «Προτιμώ να πεθάνω αντί να εμβολιαστώ»

Σοκ έχουν προκαλέσει παγκοσμίως οι δηλώσεις της γνωστής ράπερ M.I.A οι οποίες αφορούν τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια δήλωσε δημόσια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter την αντίθεση της όσον αφορά τον εμβολιασμό, αναφέροντας πως «αν πρέπει να επιλέξω το εμβόλιο, θα επιλέξω τον θάνατο».

If I have to choose the vaccine or chip I’m gonna choose death – YALA

— M.I.A (@MIAuniverse) March 25, 2020

Ωστόσο

τόνισε πως είναι εναντίον κάθε είδους εμβολιασμού, ενώ σημείωσε πως μετάνιωσε που αναγκάστηκε να εμβολιάσει τον 11χρονο γιο της προκειμένου να γίνει δεκτός σε σχολείο των ΗΠΑ. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για εμένα. Το να μη σου αφήνουν επιλογή ως μητέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ένα επόμενο tweet της η M.I.A πρόσθεσε: «Μην πανικοβάλλεστε, δεν θα πεθάνετε. Όλα τα εμβόλια που έχετε κάνει μέχρι τώρα θα σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε».

Don’t panic you are ok. You are not gonna die. You can make it without stressing the medical systems. Just breathe. You are going to be ok. You can make it through without jumping in the frying pan. You are fine. All the vaccines you ve already had is enough to see you through.

— M.I.A (@MIAuniverse) March 25, 2020

Διαβάστε περισσότερα:

Με γρατζουνιές στο πρόσωπό της η Κλέλια Ρένεση – Τι συνέβη;

Ο Άγγελος Μπράτης μας δείχνει φωτογραφία του από τη δεκαετία του ’90!

GNTM: Η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο μοιράστηκαν το εξώφυλλο του συμβολαίου μετά την ισοπαλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα