Σοκάρει Δήμητρα Αλεξανδράκη για το bullying που δέχεται ο αδερφός της: «Έχω βίντεο που του πετάνε πέτρες»

Σε μια πολύ σοκαριστική εξομολόγηση προέβη η Δήμητρα Αλεξανδράκη το μεσημέρι της Τετάρτης 8/12 στον αέρα της εκπομπής «Love it». Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε το bullying που δέχεται ο ετεροθαλής αδερφός της  από τους συμμαθητές του στην Κρήτη, με την κατάσταση να έχει βγει πλέον εκτός ορίων. Η ίδια περιέγραψε κάποια περιστατικά, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Αρχικά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν

στην Κρήτη. Το παιδί δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση. Αφήνουν ένα παιδί στο έλεος του Θεού… Επειδή είναι κλειστός χαρακτήρας και δεν μπορεί να μιλήσει μπαίνει αυτόματα στο περιθώριο».

Συνεχίζοντας την περιγραφή της, ανέφερε: Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram, που κατάφερα και βρήκα το παιδί που μιλούσε άσχημα στον αδελφό μου, βρήκα την οικογένειά του, η οποία δε γνώριζε τίποτα για όσα συνέβησαν και τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, οι οποίοι καλύπτουνε ο ένας τον άλλο γιατί εκεί είναι χωριό και είναι όλοι γνωστοί.

Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί με τα πόδια στο σχολείο, να περπατάει 1,5 ώρα, για να μην μπαίνει στο πούλμαν. Ο αδερφός μου είναι μαθητής γυμνασίου. Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε… Καλύπτουμε ο ένας τον άλλον και στο τέλος βλέπουμε άσχημες ιστορίες. Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Μπάρκουλη: Αυτός είναι ο λόγος που εισήχθη στο νοσοκομείο

 Καταπέλτης ο Τάσος Ξιαρχό για την Κόνι Μεταξά: «Όταν μιλάει η ζήλια, δεν υπάρχει δικαιολογία»

 Άννα Μαρία Βέλλη: Χώρισε από τον Άκη Σβολάκη μετά από 1,5 χρόνο σχέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα