ΣΟΚ! Γνωστό μοντέλο έπεσε από τον 6ο όροφο ξενοδοχείου

Η Εκατερίνα Στέτσγιουκ είναι μοντέλο στο Ιρκούτσκ και είχε πάει στο Ντουμπάι για κάποια δουλειά. Το μοντέλο, όσο βρισκόταν στο ξενοδοχείο που έμενε, πήδηξε από τον έκτο όροφο για να γλιτώσει από τον επίδοξο βιαστή της.

Η όμορφη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και αυτή τη στιγμή φρουρείται από τις αστυνομικές αρχές καθώς ο Αμερικανός επιχειρηματίας που φαίνεται να της επιτέθηκε κατέθεσε μήνυση υποστηρίζοντας πως εκείνος δέχτηκε επίθεση από την Εκατερίνα.

Φίλη του μοντέλου αποκάλυψε: «πήδηξε από τον έκτο όροφο για να σώσει τη ζωή και την αξιοπρέπειά της. Γλίτωσε ως εκ θαύματος. Δεν μπορεί να περπατήσει ή να κινηθεί, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, γιατί δεν καταστράφηκε η σπονδυλική της στήλη».

«Οι κακόβουλοι που λένε ότι η κόρη μου δούλευε ως συνοδός καλά θα κάνουν να μάθουν ότι η Εκατερίνα ήταν διάσημο μοντέλο στο Ιρκούτσκ και πήγε στο Ντουμπάι με συμβόλαιο, για να εργαστεί για έναν μήνα. Ο άνδρας αυτός της επιτέθηκε και πήγε να την σκοτώσει και τώρα έχει βγει ένοχο το κορίτσι μου», δήλωσε η μητέρα της 22χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα