Σοφία Βόσσου: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Η κάμερα του «Πρω1νού» και  ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός βρέθηκαν στο Ηρώδειο και εκεί συνάντησαν τη Σοφία Βόσσου.

Η ίδια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε και για τον αρραβώνα της κόρης της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη.

Όταν  ο δημοσιογράφος της έκανε μια σχετική ερώτηση, η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά! Δεν θα με ρωτήσεις κάτι για τα προσωπικά, εδώ είναι Ηρώδειο.

Σεβόμαστε τον σκοπό που είμαστε. Τίποτα άλλο περαιτέρω. Ευχαριστώ. Καληνύχτα!».

Θυμίζουμε ότι η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, αρραβωνιάστηκε τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος τα τελευταία 24 χρόνια είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού. Η Ερασμία Μάνου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» είχε δηλώσει για τον αρραβωνιαστικό της:

«Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμεινε στη Θεσσαλονίκη

Διονύσης Σχοινάς: Η αντίδρασή του on camera, όταν ρωτήθηκε για το εξώδικο που έλαβε

Love Island: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του reality αγάπης -Αυτός είναι ο λόγος

Keywords
Τυχαία Θέματα