Σοφία Βογιατζάκη: Ο λόγος που δεν απέκτησε παιδί -«Δεν θέλω να έχω την ευθύνη της ζωής των ανθρώπων»

Στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/6) η Σοφία Βογιατζάκη!

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο κόσμο το πρωί», αποκαλύπτοντας πως αρχικά δεν ήθελε καθόλου να το κάνει.

«Όταν ήρθε η πρόταση από τον “Όμορφο κόσμο το πρωί” δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν έγω σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν

ήθελα.

Χτυπιόμουν, δεν ήθελα. “Τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα;”, έλεγα. Άκου τότε. Δίκιο είχα όμως τότε. Μετά γνώρισα εσένα και θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού. Επί δυόμιση ώρες ήμουν κάτω από τις καρέκλες και τους καναπέδες από τα γέλια. Αν μη τι άλλο κατάλαβα πως μαζί σου θα περάσω πάρα πολύ ωραία», ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη στον παρουσιαστή, τονίζοντας πως τελικά το έκανε καθώς εκείνη την περίοδο χρειαζόταν τα χρήματα.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους φόβους της και τον λόγο που δεν απέκτησε παιδί. «Αγόρασα αυτοκίνητο για να με αναγκάσω να γραφτώ σε σχολή οδηγών. Δεν με εμπιστεύομαι με τιμόνι, δεν θέλω να έχω την ευθύνη της ζωής των ανθρώπων που περπατάνε και που είναι στα άλλα αυτοκίνητα. Ακριβώς την ίδια ευθύνη νιώθω με το να γεννήσω ένα παιδί», εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Λάουρα Νάργες: Η αποκάλυψη για την δύσκολη εγκυμοσύνη -«Νοσηλεύτηκα τρεις μέρες»

Γιούλικα Σκαφιδά: Στο αυτόφωρο η ηθοποιός -Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Μαρία Φιλίππου για #metoo: «Κρύβει πολύ πόνο αυτή η ιστορία, μιλάμε για ανείπωτες πράξεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα