Σοφία Παυλίδου: «Ήρθε η ώρα να καταλάβει ο κόσμος ότι είχα φάει πολλή λασπή»

Η Σοφία Παυλίδου, μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον Μάνο Παπαγιάννη, από την οποία ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή, μίλησε στο «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραφτοπούλου.

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη, δικαιωμένη και χαρούμενη με την απόφαση. Ήταν πολύ λυτρωτικό που μετά από 4 χρόνια που επιτέλους δικαιώνομαι», εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός. Όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη στο αποτέλεσμα της δίκης, η Σοφία Παυλίδου δήλωσε: «Δεν ξέρω ποια ήταν η αντίδραση

του κύριου Παπαγιάννη και ούτε με αφορά».

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή, με τη Σοφία Παυλίδου να αποκαλύπτει αν ζήτησε και κάποιο χρηματικό ποσό: «Δεν έχω ζητήσει κάτι άλλο».

Και κατέληξε: «Ήταν δύσκολο αυτό το διάστημα των τεσσάρων χρόνων. Είχα μετασχηματίσει κάθε θυμό και κάθε πόνο γιατί εννοείται ότι στη ζωή προχωράς μπροστά. Είχα φάει πολλή λάσπη και ήρθε η ώρα ο κόσμος να το καταλάβει γιατί υπήρχε τακτική από την άλλη πλευρά.

Ευτυχώς δεν με πτόησε τίποτα, πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη. Ούτε οι μάρτυρές μου πτοήθηκαν γιατί κι αυτοί δέχτηκαν μηνύσεις. Αυτό πρέπει να κρατήσουν και όλα τα θύματα, ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω. Η δικαίωση θα έρθει. Νιώθω ότι δίνω δύναμη στις γυναίκες που είναι σε δικαστική διαδικασία».

Διαβάστε ακόμα:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου του – Η ατάκα για τις πάνες

Τατιάνα Στεφανίδου: Μας δίνει μία εικόνα από το ολόλευκο σαλόνι του σπιτιού της

 Νεφέλη Λιβιεράτου: Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου στην πρώτη της πασαρέλα -Οι δηλώσεις στο «Πρωινό μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα