Σοφία Δανέζη: Η τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε και η κατάθλιψη -«Πολλές φορές λέω “φτάνει, τέλος, δε μπορώ”»

Στην κάμερα του Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε σήμερα το πρωί (26/4) η Σοφία Δανέζη!

Μέσα σ’ όλα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Big Brother, στην κατάθλιψη, αλλά και στην τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε αλλά απέρριψε.

«Πήγα στο Big Brother για να με μάθει

ο κόσμος. Μετά το παιχνίδι πίστευα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο καλύτερα, αλλά πέσαμε σε μια εποχή που ο κορονοϊός επικρατεί ακόμη. Απέρριψα την πρόταση που μου έγινε για την τηλεόραση γιατί η δουλειά μου είναι το τραγούδι. Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου, που ούτε εμένα με νοιάζει. Θα ήθελα να είμαι στο J2US γιατί αυτό το show έχει σχέση με το τραγούδι. Θα ήθελα για ταίρι μου τον Νίκο Μουτσινά», ανέφερε αρχικά η Σοφία Δανέζη.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για το τραγούδι είναι η προσωπική μου ζωή, το ότι είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να έχω κάνει πολλά πράγματα και στη δουλειά, αλλά δεν θέλω να στηριχτώ σε καμία πλάτη κανενός. Μόνο στη δική μου. Εγώ πληρώνω τα δικά μου τα τραγούδια, τα δικά μου βιντεοκλίπ. Πηγαίνω από δω κι από κει στην επαρχία και μαζεύω τα χρηματάκια μου για να πληρώνω μόνη μου. Γι’ αυτό και έχω λίγα τραγούδια. Πολλές φορές λέω “φτάνει, τέλος, δε μπορώ”».

Για την κατάθλιψη, η Σοφία Δανέζη τόνισε ότι «η κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες. Όταν με πιάνει πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι. Είναι πολύτιμη η συμβουλή του ειδικού στη ζωή μου, φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Καστάνη: «Θέλω να κάνω σωστά τη δουλειά μου και αυτό είναι ενοχλητικό»

Survivor: Το επικό σχόλιο του Ατζούν Ιλιτζαλί στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη

Ιωάννα Μαλέσκου: Μας δείχνει για πρώτη φόρα τη μεγαλύτερη αδερφή της, Ελένη

Keywords
Τυχαία Θέματα