Σοφία Αλιμπέρτη: «14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ και να βγω. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο»

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας σήμερα Δευτέρα 17 Απριλίου μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς».

Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας, η γνωστή παρουσιάστρια είναι πανέτοιμη να συναντήσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό. Η Σοφία Αλιμπέρτη και οι συνεργάτες της – Κωνσταντίνος Δέδες και Κωνσταντίνος Ξένος  – δίνουν καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές στις 16:00 το απόγευμα.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, λοιπόν, η παρουσιάστρια μιλάει για το

μεγάλο come back στην τηλεόραση αλλά και την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει στον κόσμο. Η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογείται πως 14 χρόνια μετά την τελευταία δουλειά της, μπαίνει ξανά σε πλατό για να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή.

«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Σχετικά με το περιεχόμενο της εκπομπής και τον λόγο που αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση, η Σοφία Αλιμπέρτη είπε: «Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα».

Και κατέληξε: «Θα μάθουμε αλήθειες. Έχει να κάνει με την υγεία μας, με τη φιλοσοφία μας απέναντι στη ζωή, με τη γνώση και το πώς μπορούμε να ζούμε καλύτερα γενικώς σε όλα τα επίπεδα».

Διαβάστε ακόμα:

 Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Ερωτευμένοι στη Τζια! – Φωτογραφίες από τις πασχαλινές διακοπές τους

 Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είναι δύσκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου»

 Σία Κοσιώνη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τις φόρμες της – Το μήνυμα για τη γιορτή της

Keywords
Τυχαία Θέματα