Σίσσυ Χρηστίδου: Το δημόσιο ευχαριστώ του Σπύρου Μπιμπίλα – Κατέθεσε πρώτη 200 ευρώ στο ταμείο του ΣΕΗ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ζήτησε πριν από λίγο καιρό από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να καταθέτουν το ποσό των 200 ευρώ στο ταμείο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών κάθε φορά που εκείνος εμφανίζεται σε κάποια από τις εκπομπές τους.

Το πρωί του Σαββάτου 12/3, ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega «Χαμογέλα και πάλι»,

μίλησε για το #metoo και το θέμα με τη διαγραφή των καταγγελλόμενων ηθοποιών από το ΣΕΗ και θύμισε στα κανάλια το αίτημά του σχετικά με τα 200 ευρώ.

Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε δημόσια πως για τη δική της εκπομπή θα αναλάβει η ίδια να εκπληρώσει την επιθυμία του. Έτσι και έγινε! Λίγες ώρες αργότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook πως η παρουσιάστρια είναι η πρώτη που καταθέτει χρήματα στο ταμείο του ΣΕΗ.

«Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την Σίσσυ Χρηστίδου που μετά την συνομιλία μας μέσω skype στην εκπομπή της ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ήταν η πρώτη που κατέθεσε στον λογαριασμό του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελληνων Ηθοποιών) τα πρώτα 200 ευρώ για τους την πραγματοποίηση των στόχων μας και έτσι έδωσε μήνυμα για όλους τους άλλους που άλλωστε δημόσια έχουν πει ότι συμφωνούν με το δίκαιο αίτημά μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Chart Show: Αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή – «Όταν ήρθες στην Αθήνα είχες μεγάλο οικονομικό πρόβλημα»

 Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα πέφτει θύμα βιασμού – Ο Στέφανος βγαίνει ραντεβού με την Ελένη

 Στέλιος Διονυσίου: «Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα τραγουδήσω μπροστά στον πατέρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα