Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκινεί το μήνυμά της για τα γενέθλια της μητέρας της που έχει φύγει από τη ζωή

Στις 4 Φλεβάρη του 2022, η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μία πολύ σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η παρουσιάστρια του Mega, η οποία της είχε τεράστια αδυναμία, δεν την έχει βγάλει στιγμή από το μυαλό της, γεγονός που έχει αποδείξει μέσα από τα social media, όπου μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της αλλά και τους προβληματισμούς

της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας αλλά και το γεγονός ότι σήμερα η μητέρα της θα είχε τα γενέθλιά της, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό μακροσκελές κείμενο, το οποίο συνόδευσε με μια παιδική της φωτογραφία από το παρελθόν.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

«Τα μικρά κορίτσια μας, φωλιάζουν στην καρδιά μας όταν γινόμαστε γυναικες… Ριζώνουν μέσα μας και μας ακολουθούν.. Σε αυτές γυρνάμε πάντα και η δικές τους φωνές μας οδηγούν.. Για αυτές γίνονται όλα και αυτές κάνουμε περήφανες..

Τα μικρά κορίτσια μας, είναι οδηγοί και έχουν πάντα τη σωστή απάντηση.. μας θυμίζουν τη διαδρομή.. αρκεί να τις θυμόμαστε.. να τις ακούμε.. Κράτα την φωνή της δυνατή μέσα σου γυναίκα. Γιατί μόνο τότε θα χαθείς.. μόνο αν χαθεί αυτή.. Χρόνια πολλά κορίτσια μου..

8.3.23. Χαρούμενα γενέθλια εκεί πάνω μανούλα μου.. Εκεί πάνω που σαι για πάντα κορίτσι.. Μου λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε ακόμα:

Μπο: Η αποκάλυψη για το σοβαρό ατύχημα που είχε με τον πατέρα του

Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι είναι κορίτσι

Survivor All Star: Η στιγμή που η Ελευθερίου κατασκόπευε τη συνέντευξη του Μαρτίκα -«Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα