Σίσσυ Χρηστίδου για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια, μην το τραβήξουμε άλλο»

Μια κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Σίσσυ Χρηστίδου έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο πρώτος στο «Πρωινό Σουσού» για τη λήξη της συνεργασίας τους στο Mega.

«Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη. Δεν μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα.

Έχει περάσει κι όλο αυτό

το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι. Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Δεν πήρα απάντηση. Γενικά ένα αναπάντητο ερώτημα και για σένα και για μένα και για τον οποιονδήποτε», είπε -μεταξύ άλλων- ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Εκείνη την ημέρα οι κάμερες των ψυχαγωγικών συνάντησαν τη Σίσσυ Χρηστίδου σε εκδήλωση που έδωσε το παρών και η ίδια απάντησε στους ισχυρισμούς του παρουσιαστή.

«Σήμερα τον άκουσα με έκπληξη στις δηλώσεις του να λέει ότι με έχει πάρει τηλέφωνα και μου έχει στείλει μηνύματα και εγώ δεν του απαντάω, τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε. Του έστειλα μετά ένα μήνυμα για τις δηλώσεις του.

Του λέω “πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;” και μου απάντησε “γιατί να σε πάρω;”. Άρα ούτε τηλέφωνο με πήρε. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ ειλικρινά. Ήμασταν συνεργάτες. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί μας ο Δημήτρης.

Ήθελε να παραμείνει στην εκπομπή, αυτό αισθάνομαι, αλλά δεν περνάει από το δικό μου χέρι. Δεν γνώριζα ότι ο Δημήτρης θα φύγει από την εκπομπή. Κάναμε βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη ένα βίντεο γιατί ήξερα ότι θα φύγει και ήταν μαζί μας πέντε χρόνια. Με στεναχωρεί που δεν με πήρε τηλέφωνο και γίνεται όλο αυτό μπροστά σας.

Δεν με κάλεσε στη βάφτιση, αλλά αυτό δεν το πήρα προσωπικά. Θεώρησα ότι θα γίνεται σε στενό κύκλο. Αν με καλούσε θα πήγαινα, αλλά δεν καλέστηκα. Αλλά δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι. Ο Αλεξάνδρου με ρωτούσε τι θα κάνει με την εκπομπή και του απάντησα δεν ξέρω. Θα του έλεγα να μιλήσει με τον Νίκο Κοκλώνη γιατί εκείνος αποφασίζει.

Δεν θα κάνω άλλη κίνηση να ξαναμιλήσω μαζί του. Τον εκτιμώ πολύ. Για να έφτασε στο σημείο της έκρηξης, σημαίνει ότι κάτι έχει. Δεν είναι τα προσωπικά μας εδώ το θέμα, αλλά δε θέλω να μένει κάτι στον αέρα. Είμαι πολύ προσεχτική με τους συνεργάτες μου και αυτό είναι άδικο», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η παρουσιάστρια.

Η νέα απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Σήμερα το πρωί (7/10), μέσα από την εκπομπή της στο Mega, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα που έχει προκύψει και ξεκαθάρισε τη θέση.

«Εγώ έχω πει ότι με αφορά σε αυτό το κομμάτι που αφορά τον Δημήτρη. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που όλη αυτή την εβδομάδα έχει γίνει αυτό το θέμα και γενικότερα δεν μου αρέσει πολύ να απασχολώ και να κλέβω χρόνο από την εκπομπή για να μιλάμε για πράγματα που μας αφορούν. Όμως, κάποια πράγματα, καλώς ή κακώς, πρέπει να ξεκαθαρίζονται, ειδικά όταν θίγονται συμπεριφορές και δεν μου αρέσει να μένουν στον αέρα. Εγώ, λοιπόν, από τη δική μου πλευρά ξεκαθάρισα τη θέση μου και το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Αισθάνομαι ότι ο Δημήτρης είναι σε μια δύσκολη φάση, ίσως είναι πιεσμένος, ίσως επειδή συμβαίνουν πολλά. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί πίστεψε κάτι τέτοιο για μένα ή ένιωσε κάτι τέτοιο από τη δική μου πλευρά. Εγώ θεώρησα, μαζί με την εταιρεία, ότι επειδή ο λόγος που φεύγει από την εκπομπή είναι θέμα εταιρικό και όχι μια προσωπική απόφαση, ότι εγώ δεν θέλω ξαφνικά να είναι μαζί μας, ότι έπρεπε να του εξηγήσει η εταιρεία. Στο τέλος της σεζόν έκανα εγώ το γεύμα στους συνεργάτες μου, είπαμε τα ευχαριστώ μας, κάναμε τον απολογισμό μας, αγαπηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε μεταξύ μας ήταν μήνυμα αγάπης, οπότε δεν ξέρω γιατί μετά όλο αυτό γύρισε έτσι. Εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν στην βάφτιση του Πάρη είπαμε με τη Βένια για να στείλουμε κάμερα, εκείνος ήταν έξαλλος κι έλεγε για εξώδικα “μην πατήσετε, μην έρθετε”. Δεν κατάλαβα ότι ήταν κάτι προσωπικό. Άκουσα κάτι από τη Δανάη και τον Λάμπρο, αν θυμάμαι καλά. Δεν είπα ποτέ ότι δεν γνώριζα, είπα ότι δεν είχε αποφασιστεί. Πέρυσι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε στην εκπομπή Σεπτέμβριο, με κλειδωμένη ομάδα.

Εγώ θέλω να του στείλω μια τεράστια αγκαλιά και την αγάπη μου. Θέλω να τα πούμε κάποια στιγμή, ελπίζω να τα καταφέρουμε, γιατί δεν ήθελε να μου μιλήσει. Εγώ όμως όφειλα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Και να μην το τραβήξουμε άλλο».

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Tα μοιράζεσαι όλα στο Instagram και σε πείραξε που είπαν το όνομα του γιου σου;»

Μαίρη Χρονοπούλου: Επιστήθιος φίλος της διευκρινίζει για το ατύχημά της -«Να κάνω μία διόρθωση, γιατί ειπώθηκε δύο φορές»

Γιάννης Στάνκογλου για τον χωρισμό του: «Πάνε τα παιδιά και βλέπουν την μαμά τους και τον μπαμπά τους κρεμασμένους στα περίπτερα»

Keywords
Τυχαία Θέματα