Σίσσυ Χρηστίδου: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του μεγάλου γιου της ανήμερα των γενεθλίων του

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δηλώσει πολλές φορές πως προτεραιότητα στη ζωή της έχουν οι δύο γιοι της από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, Φίλιππος και Mike. Η παρουσιάστρια έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και απολαμβάνει καθημερινά τον χρόνο που περνάει μαζί τους, είτε βρίσκονται εντός είτε βρίσκονται εκτός σπιτιού.

Στις 13 Αυγούστου του 2008 η Σίσσυ Χρηστίδου

και ο Θοδωρής Μαραντίνης έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με εκείνη να φέρνει στον κόσμο τον Φίλιππο. Από τότε, η ζωή τους άλλαξε και «πλημμύρισε» από ευτυχία και χαμόγελα. Ο Φίλιππος έκλεισε χθες 14 χρόνια ζωής, με τους γονείς του να είναι πολύ υπερήφανοι για εκείνον και να τον καμαρώνουν.

«~ 13.08.08 ~ Σήμερα γιορτάζουμε την ευλογημένη ημέρα που ήρθες στον κόσμο. Που να φανταζόμουν πως θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα έχουν περάσει 14 χρόνια… 14 χρόνια! Μη μου θυμώνεις που μέσα μου δεν μεγαλώνεις.. Όσο και να προσπαθώ, δεν αλλάζει αυτό.. Σ´αγαπώ Φίλιππε.. με μια αγάπη ανίκητη, απόκοσμη.. Χρόνια πολλά γλυκέ μου έφηβε.. τώρα αρχίζουν όλα..», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της.

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε για πρώτη φορά στους διαδικτυακούς φίλους της το πρόσωπο του γιου της, δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του, μιας και ο ίδιος είναι πλέον ένας έφηβος.

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Καρφώνει» τη Μαρία Αντωνά – «Σουτ γιατί έχω πολλά να πω για τη γούνα σας»

 Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα ολόσωμη φωτογραφία από τις διακοπές της στην Κρήτη

 Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στην ίδια παραλία της Κρήτης μετά τις φήμες χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα