Σήμερα θα δημιουργήσεις το ωραιότερο half up δένοντας κόμπους (video)

Έχετε γίνει πλέον experts στις πλεξούδες και τα half up και μάλιστα όχι στα απλά και εύκολα μόνο. Τόσες εβδομάδες που μείνατε σπίτι κάνατε practice και μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και τα πιο δύσκολα χτενίσματα με κλειστά μάτια. Και κάπου εδώ πρέπει να σας ομολογήσουμε πως είμαστε πολύ υπερήφανες για εσάς.

Κι εμείς με τη σειρά μας θα συνεχίσουμε να σας προτείνουμε τα αγαπημένα

μας ώστε να έχετε στη λίστα σας hairstyles που θα υιοθετήσετε τους επόμενους μήνες. Κι εσείς θα τα ανεβάζετε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα μάλιστα σας έχουμε το ωραιότερο half up. Δεν θα πλέξετε αυτή τη φορά αλλά θα κάνετε κόμπους και μάλιστα κέλτικους. Είναι στ’ αλήθεια πανεύκολο. Αρκεί να δείτε το video που ακολουθεί.

Πρόκειται για ένα ακόμη χτένισμα της #annalovesbraids. Σας έχουμε πει αρκετές φορές πως είναι εκείνη που μας σώζει κάθε φορά που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τα μαλλιά μας. Τις bad hair days δηλαδή.

Μην ξεχνάτε πως όταν θέλετε να δημιουργήσετε πλεξούδες ή να μαζέψετε τα μαλλιά σας να μην τα λούσετε προηγουμένως γιατί θα γλιστράνε και θα δυσκολευτείτε να τα στερεώσετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 31 Μάρ, 2020 στις 10:53 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Lip oil: Θα γίνει η νέα σας εμμονή!

Nose makeup: Έκανε την εμφάνιση του μέσα στην καραντίνα και έριξε το Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα