Σημάδια κούρασης: Εξαφανίστε τα ακολουθώντας τις συμβουλές μας!

Είτε δουλεύετε από το σπίτι, είτε πηγαίνετε κανονικά στο γραφείο υπάρχουν περίοδοι που κουράζεστε πολύ και ταλαιπωρείστε από αϋπνίες. Και τα δύο αφήνουν τα σημάδια τους στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο.

Οι ειδικοί επιμένουν πως μπορείτε να τα εξαφανίσετε εύκολα και γρήγορα αρκεί να ακολουθήσετε τα μυστικά τους. Ο σωστός καθαρισμός είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα.

Στη συνέχεια απλώστε κρέμα νύχτας και ματιών με υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση τους. Είναι

το συστατικό που προσφέρει τη μέγιστη ενυδάτωση και κατά προέκταση λάμψη και απαλότητα και μάλιστα αμέσως μετά την εφαρμογή.

Μαύροι κύκλοι και σακούλες: Σ’ αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να κινηθείτε πιο δραστικά. Μια μάσκα ματιών ή τα αγαπημένα σας patches θα σας σώσουν. Ξαπλώστε στον καναπέ σας, χαλαρώστε και απλώστε τα στην περιοχή των ματιών. Αφήστε τα να δράσουν και αφαιρέστε τα απαλά.

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Express Eye Mask

Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask 

Lancome Advanced Genifique Yeux Light Pearl Hydrogel Melting  360° Eye Mask

Garnier Hyaluronic Mask

Frezyderm Hyaluronic Acid Cream Booster 

Τη συγκεκριμένη μέρα καλό είναι να αποφύγετε τις πολύ λιπαρές τροφές. Προτιμήστε ένα ελαφρύ γεύμα, φρούτα και λαχανικά. Και φυσικά πολύ νερό και φυσικούς χυμούς.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε φορά που τα σημάδια κάνουν την εμφάνιση τους αν και κατά τη γνώμη μας αυτή είναι μια σωστή ρουτίνα περιποίησης που πρέπει να υιοθετήσετε ώστε να έχετε πάντα λαμπερή επιδερμίδα και κυρίως ένα υπέροχο βλέμμα.

Γιατί ως γνωστόν κορίτσια τα σημάδια κούρασης και αϋπνίας κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως στην περιοχή των ματιών που είναι πιο εύθραυστη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Βob σε σγουρά μαλλιά: Δείχνει τέλειο κι έχουμε αποδείξεις γι’ αυτό!

H Cardi B υιοθέτησε το πιο ανέλπιστο look στα πιο μακριά νύχια ever!

Keywords
Τυχαία Θέματα