Σία Κοσιώνη: Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της, Δήμο -Φωτογραφίες

Η Σία Κοσιώνη για ακόμα μια τηλεοπτική χρόνια παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μπορεί να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν και τη ψυχαγωγούν.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τον γιο της,

Δήμο.

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα λοιπόν, μαμά και γιος θέλησαν να απολαύσουν μια βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας προκειμένου να κάνουν και τις τελευταίες αγορές των γιορτών.

Δείτε φωτογραφίες:

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Σία Κοσιώνη είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον γιο της, ο οποίος έχει εισχωρήσει για τα καλά σε όλους τους τομείς της ζωής της.

«Είναι παντού, στον ΣΚΑΪ μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς.

Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες!

Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”».

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Χατζηπαντελή: Η ανάρτηση για τον ημιτελικό του GNTM -Δημοσίευσε φωτογραφίες μόνο με τον Γιώργο Καράβα

Ορέστης Τζιόβας: «Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με άτομα που ήταν φίλοι μου»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δίνει ξεκάθαρη απάντηση για την προσωπική της ζωή -«Μη με ξαναρωτήσεις» (Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα