Σασμός: Το spoiler της Ευθαλίας Παπακώστα για την πρώτη συνάντηση με τον Μαθιό

Μέσω Skype μίλησε σήμερα το πρωί (2/3) στο Happy Day η Ευθαλία Παπακώστα!

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στο «Σασμό», μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, ενώ έκανε και ένα spoiler σχετικά με την επικείμενη συνάντηση της Κλαίρης με τον Μαθιό.

«Για τον ρόλο της Κλαίρης δούλεψα με την Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία είναι Παραολυμπιονίκης και έχει θέμα όρασης. Και πάνω σε εκείνη βασίσαμε

τον χαρακτήρα της Κλαίρης και ότι βλέπει 3%. Περάσαμε στιγμές μαζί, πήγα και σπίτι της, πήγαμε τα σκυλιά βόλτα. Την είδα και στην προπόνησή της. Έχει βρει τρόπους να κάνει τα πάντα και να έχει μια υπέροχη ζωή. Ήταν πολύ συγκινητικό να το ζήσω αυτό. Υπήρχε μια σύμβαση παλιά, όταν παίζουμε έναν ρόλο με τυφλότητα να κοιτάμε σε ένα σημείο. Αυτό δεν είναι σωστό και έψαχνα να βρω με τα μάτια τι γίνεται. Έκλεινα τα μάτια μου και έκανα βόλτες. Με τον κύριο Κωστόπουλο (σκηνοθέτης Σασμού) είχαμε μιλήσει και για άλλους ρόλους. Αλλά αυτός που με τράβηξε πιο πολύ ήταν της Κλαίρης», είπε σχετικά με τον ρόλο της.

Όσο για την συνάντηση Κλαίρης-Μαθιού, η Ευθαλία Παπακώστα αποκάλυψε ότι «στην πρώτη συνάντηση μου με τον Μαθιό και επειδή έχει ευαίσθητες κεραίες η “Κλαίρη” καταλαβαίνει τι γίνεται».

Διαβάστε ακόμα:

Ντέμης Νικολαΐδης: Απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Γιώργος Κιμούλης: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΗ για την αγωγή του

Άγριες Μέλισσες -Εξελίξεις: Το μεγάλο ψέμα που θα προκαλέσει αναστάτωση

Keywords
Τυχαία Θέματα