Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς απαντά σε όλα τα spoilers – Εκπλήξεις και ανατροπές στα επόμενα επεισόδια

Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μπορεί μέχρι τώρα οι τηλεθεατές να έχουν παρακολουθήσει τα πάνω να έρχονται κάτω, ωστόσο οι εξελίξεις είναι πολλές και ανατρεπτικές.

Αρχικά, λοιπόν, ο Κώστας Κωστόπουλος δήλωσε για τις βασικές ιστορίες: «Στο βιβλίο δεν απαντιέται το αν ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού. Έτσι και εμείς το έχουμε ανοιχτό.

Κάποια στιγμή θα απαντηθεί. Τίποτα δεν είναι τυχαίο… Η Στέλλα θα ερωτευτεί έναν άλλον άνδρα, θα προχωρήσει τη ζωή της. Στο βιβλίο η σχέση του Αντώνη και της Μαρίνας ήταν η βασική ερωτική ιστορία. Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς μας προέκυψαν λίγο αργότερα».

Στη συνέχεια, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ποιοι ήταν οι τρεις ηθοποιοί που «έκλεισαν» πρώτοι για τον Σασμό: «Οι πρώτοι ηθοποιοί που κούμπωσαν για τη σειρά ήταν ο Δημήτρης Λάλος, ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαπα. Η Μαρία Τζομπανάκη προέκυψε αργότερα γιατί δεν γνωρίζαμε αν βρισκόταν στην Ελλάδα».

Τέλος, είπε, αφήνοντας άφωνο το πάνελ: «Δεν ξέρουμε πότε θα αποκαλυφθεί ο συγκεκριμένος δολοφόνος. Θα υπάρξουν κι άλλοι φόνοι σε βασικούς πρωταγωνιστές».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο γνωστός σκηνοθέτης στο Happy Day:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έγινε 87! Η έκπληξη πάνω στη σκηνή από τους συναδέλφους του

 Βίκυ Βολιώτη στο Πρω1νό: Η τρυφερή εξομολόγηση για την 7χρονη κόρη της, που έχει υιοθετήσει από την Αιθιοπία

 Ρέα Τουτουνζή: «Ήταν τρομερά άτιμο, η συγκεκριμένη ηθοποιός το έκανε σε όλους τους συναδέλφους της»

Keywords
Τυχαία Θέματα