Σασμός: Νεκρός ο Πετρής – Το συγκινητικό «αντίο» του συγγραφέα του βιβλίου της σειράς

Η αντίστροφη μέτρηση για τον θάνατο του Πετρή στον «Σασμό» έχει ξεκινήσει, αφού βρίσκεται ήδη στον αέρα του Alpha το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας 24/1, στο οποίο θα δούμε τον Κώστα Νικούλι να πέφτει νεκρός από τα πυρά του Αστέρη – Ορφέα Αυγουστίδη.

Ο Πετρής έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και αυτή η εξέλιξη έχει στενοχωρήσει τους πιστούς fans της επιτυχημένης καθημερινής σειράς. Ο Κώστας Νικούλι κατάφερε να ξεχωρίσει με την ερμηνεία του και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο συγγραφέας του βιβλίου,

Σπύρος Πετρουλάκης, θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια τον Κώστα Νικούλι από τον «Σασμό» και έτσι έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.

«Δεν συνηθίζουμε να βάζουμε φωτογραφίες, ούτε να αποκαλύπτουμε γεγονότα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου μου αλλά σήμερα θα μας επιτρέψετε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο πια Κώστα Νικούλι για τη συμμετοχή, το ήθος, και την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνει ο Πετρής της καρδιάς μας. Κωστή μου, πάντα μέσα μας η μορφή του Πετρη θα έχει τη δική σου. Καλή σταδιοδρομία, καλή συνέχεια και δεν χανόμαστε. Έχουμε κι άλλα όμορφα μπροστά μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 «Η πιο δύσκολη συνεργασία που είχα ήταν με την Άντζελα Δημητρίου»

Βίκυ Καγιά: Οι φωτογραφίες και οι ευχές στον γιο της για τα γενέθλιά του!

 Συγκινεί η Ευρυδίκη: «Χάσαμε τον θείο μου εντελώς ξαφνικά από κορονοϊό»

Keywords
Τυχαία Θέματα