Σασμός – Όλγα Δαμάνη: Η αναπάντεχη αποκάλυψη για το μέλλον της γιαγιάς Ειρήνης

Η Όλγα Δαμάνη, η τηλεοπτική γιαγιά Ειρήνη που πρωταγωνιστεί στον «Σασμό», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς.

Όσον αφορά στον θάνατο του Πετρή και τις αλλαγές που θα φέρει στα δεδομένα που επικρατούν, η Όλγα Δαμάνη είπε: «Ο θάνατος του Πετρή δεν επηρεάζει μόνο τη γιαγιά, έρχονται μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και τη ζωή. Η Μαρίνα και η Αργυρώ φεύγουν από τον τόπο

τους και η γιαγιά θα μείνει μόνη της με το σκυλί. Μετά από κάποια γεγονότα θα ξεσπιτωθούν.

Τον Άγγελο θα τον αγκαλιάσει σαν εγγονό, αλλά οφείλει και κάποιες εξηγήσεις στην οικογένειά της. Αυτή η ενοχή την βαραίνει πολύ, που έκρυψε τότε το γράμμα. Δεν γινόταν την ημέρα του αρραβώνα να τα τινάζεις όλα και να δείχνεις το γράμμα που έλεγε ότι η Ανθούλα ήταν έγκυος».

Ακόμα, η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τέλος της ηρωίδας της, το οποίο αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε: «Στο βιβλίο η γιαγιά Ρηνιώ φεύγει από τη ζωή, υποθέτω από το μαράζι της. Μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία, δεν ξέρω τι θα συμβεί».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου: «Μου έχουν βγάλει πιστόλι σε μπαρ»

 Οδυσσέας Σταμούλης για Μυριέλλα Κουρεντή: «Το κρέμασμα στη δουλειά είναι μια άλλη κουβέντα»

 Survivor: Η αλλαγή στην εμφάνιση των παικτών ενάμιση μήνα μετά την πρεμιέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα