Σασμός -Δημήτρης Λάλος: «Το τελευταίο επεισόδιο θα έχει κόκκινο χρώμα»

O Δημήτρης Λάλος τα τελευταία δύο χρονιά συμμετέχει στη σειρά «Σασμός» του Alpha που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές με τις καταιγιστικές εξελίξεις. Ο «Σασμός» έχει πάρει το «πράσινο φως» και για του χρόνου ενώ αναμένεται σε λίγο να ρίξει αυλαία για φέτος.

Με αφορμή λοιπόν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 13/7, ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Alpha Τώρα» και ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για το μέλλον του Μαθιού και την εξέλιξή του στο φινάλε της σεζόν.

«Το μόνο που μπορώ να σας

δώσω -ως spoiler- είναι ένα χρώμα, το κόκκινο χρώμα», ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος και η Βίκυ Χαντζή σχολίασε: «Είναι αίμα, αλλά είναι και η αγάπη μαζί με τη χαρά».

«Η τέχνη του ηθοποιού είναι μια τέχνη που έχει τα μυστικά της, τα κόλπα της, την ανάπτυξή της, όπως κάθε τέχνη. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε ως ηθοποιοί είναι να φέρουμε τη ζωή μας στον ρόλο, αλλά ποτέ τον ρόλο στη ζωή μας. Όλοι μέσα μας έχουμε τα πάντα, απλά είναι ανεπτυγμένα ανάλογα με το πώς έχει μεγαλώσει κανείς», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Λάλος.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα