Σάσα Μπάστα: Το νέο «καρφί» μετά τις φήμες χωρισμού – «Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει»

Έντονη φημολογία υπήρξε τις τελευταίες ημέρες πως η Σάσα Μπάστα και ο σύζυγός της, Δημήτρης Κουσαθανάς, χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Η γνωστή τραγουδίστρια έσπευσε να διαψεύσει την εν λόγω είδηση, τονίζοντας πως με τον σύζυγό της παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι.

Το πρωί της Δευτέρας 7/11, η Σάσα Μπάστα παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, και απάντησε για τον φημολογούμενο χωρισμό της.

«Για ακόμη μια φορά ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Είναι όλα καλά, είναι όλα μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται αυτό. Όταν βγήκα και απάντησα, και μάλιστα πολύ γρήγορα, δεν έγινε η αναδημοσίευση. Είναι όλα καλά, μια χαρά. Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον τους», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Και κατέληξε, αναφέροντας πως δεν σκέφεται να ακολουθήσει τη νομική οδό: «Δεν έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά γιατί δεν είμαι τέτοιο παιδί. Αν ήθελα θα μπορούσα να το κάνω αλλά δεν υπάρχει λόγος. Γενικά είμαι στα όριά μου αλλά δεν υπάρχει λόγος να το πολυσυζητάμε γιατί είναι όλα καλά. Όπως κάθε χρόνο γράφουν ότι είμαι έγκυος, όπως κάθε χρόνο έγραφαν ότι παντρεύομαι και από τότε που παντρεύτηκα κάθε χρόνο με χωρίζουν»

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Σκουλός: «Όταν γνώρισα τη σύζυγό μου, πήγαινε ακόμα στο Γυμνάσιο»

 Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς

 Στέλιος Λεγάκης -Ειρηάννα Συρίγου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Keywords
Τυχαία Θέματα