Σάσα Μπάστα: «Πέθανε ο μπαμπάς μου και το έμαθα μετά από δύο μήνες»

Η Σάσα Μπάστα παραχώρησε μια εφ’ όλης της συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για την προσωπική της ζωή, τις αισθητικές επεμβάσεις, καθώς και την απώλεια του πατέρα της.

Για την προσωπική της ζωή: «Ακούς συχνά ότι χωρίζω, το έχω συνηθίσει και πριν παντρευτώ άκουγα ότι παντρεύομαι. Στον άνδρα μου δεν αρέσει η δημοσιότητα, εγώ ξέρω το παιχνίδι πως είναι και μπορώ να το φέρω στα μέτρα, απλά δεν θέλω».

Για τα σχόλια που είχε ακούσει όταν ήταν έγκυος στην κόρη της: «Άκουσα ότι είχα παρένθετη μητέρα, ότι είναι ντροπή μου, που δεν πήρα 20 κιλά. Πήρα 5,5 κιλά στην εγκυμοσύνη».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις και το περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για εξώφυλλο περιοδικού, ανέφερε: «Αν μιλάω για τις πλαστικές μου; Όχι, έτσι γεννήθηκα με τσίμπησε μέλισσα. Για το πιο ακριβοπληρωμένο μου εξώφυλλο πήρα 22.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο εξώφυλλο επανακυκλοφορεί μετά σε όλο τον κόσμο. Ο πατέρας μου το είχε δει στο Χονγκ Κονγκ».

Για την απώλεια του πατέρα της: «Με τον πατέρα μου είχε τυπικές επαφές, μια φορά το χρόνο και αν. Ο μπαμπάς μου δε ζει πια. Πέθανε και το έμαθα 2 μήνες μετά. Με πήραν για να πληρώσω τα διαδικαστικά».

Για την πίστη της στο Θεό: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό! Η κόρη μου είναι σχεδόν κάθε Κυριακή στην εκκλησία .Όταν γέννησα είπα “Θεέ μου να μην πονέσω’ και γέννησα σε δέκα λεπτά».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Η απάντηση στις δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τη σύντροφό του

Δόμνα Μιχαηλίδου: Συγκλονίζει για την απώλεια του πατέρα της -«Πήγε ο καρκίνος στον εγκέφαλο δεν καταλάβαινε τίποτα»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απουσιάζει από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου –Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα