Σας έκαψε ο ήλιος; Δείτε όλα όσα πρέπει να κάνετε!

Γνωρίζετε ήδη πολύ καλά πως πρέπει να απλώνετε συνεχώς αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας όσο βρίσκεστε στην παραλία και να το ανανεώνετε κάθε δύο ώρες αλλά και όταν βγαίνετε από τη θάλασσα. Είναι ο Νο 1 κανόνας και πραγματικά δεν υπάρχει τίποτε άλλο να κάνετε αν θέλετε να παραμείνετε προστατευμένες.

Εμείς με τη σειρά μας γνωρίζουμε πως δεν ακολουθείτε πάντα τους κανόνες και υπάρχει περίπτωση να καείτε. Αρχικά, θα πρέπει να σας γίνει μάθημα και να μην επαναληφθεί.

Στη συνέχεια και αφού συνέβη θα ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών ώστε να ανακουφίσετε το δέρμα

σας και να το επαναφέρετε στην αρχική τους, άψογη κατάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Barbosa (PHOTOGRAPHER°•) (@andybarbosaphotograph) στις 25 Ιούν, 2020 στις 4:55 πμ PDT

Κάντε ένα κρύο ντους και απλώστε after sun: Αμέσως μόλις επιστρέψετε από την παραλία μπείτε στο μπάνιο. Ταμπονάρετε το δέρμα με μια καθαρή πετσέτα και απλώστε ένα super ενυδατικό after sun με απαλές, κυκλικές κινήσεις.

Αν συνεχίζετε να νιώθετε κάψιμο και πόνο, χρησιμοποιείστε γάλα. Ναι, σωστά διαβάσατε. Γεμίστε την μπανιέρα με κρύο νερό και ρίξτε 1 λίτρο γάλα. Έχει την ιδιότητα να απομακρύνει την αίσθηση καψίματος χάρη στα λιπαρά και τις πρωτεΐνες που περιέχει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Léa (@myprettydaily_) στις 25 Ιούν, 2020 στις 2:28 πμ PDT

Aloe vera: Είναι το gel που κάνει θαύματα. Απομακρύνει την κοκκινίλα, ανακουφίζει από τον πόνο, δροσίζει και χαρίζει απαλότητα και θρέψη.

Αποφύγετε προϊόντα περιποίησης με συστατικά που ερεθίζουν το δέρμα. Αυτό σημαίνει πως η κρέμα που θα απλώσετε δεν πρέπει να περιέχει αλκοόλη ή άρωμα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Οι ωραιότεροι τρόποι να φορέσετε τα πιο χαριτωμένα headbands!

Μετά την Emily Ratajkowski και την Kaia Gerber και η Kylie Jenner έγινε ξανθιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα