Σάννυ Χατζηαργύρη: «Αυτή είναι η πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου»

Ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «S1ngles», ενώ σήμερα είναι μητέρα διδύμων και έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Ο λόγος για την Σάννυ Χατζηαργύρη, η οποία ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία τον ρόλο της «Λίλας», και σήμερα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της η απόφασή

της να γίνει vegan, αλλά και στις επαγγελματικές της αποφάσεις που πολλοί θεώρησαν «τρελές».

«Έγινα vegan πριν 4 χρόνια και έχει αλλάξει η ζωή μου. Εκτός από τα παιδιά μου, είναι πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου», αποκάλυψε αρχικά η Σάννυ Χατζηαργύρη, ενώ πρόσθεσε ότι «εννοείται πως και τα παιδιά μου είναι vegan και μάλιστα από επιλογή τους. Δεν υπάρχει παιδί που, αν του πεις την αλήθεια, ότι μάταια θα σφάξεις ένα ζώο, θα επιλέξει κάτι άλλο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ίδια παραδέχτηκε πως «δεν έκανα σκανταλιές μικρή, ήμουν πολύ καλό παιδί και αυτό είναι κάτι που μου τη “σπάει” στον χαρακτήρα μου. Είμαι πολύ του σωστού».

«Οι άνθρωποι θεωρούν ότι όλα αυτά που κάνω είναι τρελά αλλά εμένα μου φαίνονται απόλυτα λογικά. Όταν έκανα το “Να με προσέχεις” με τον Παπακαλιάτη και έγινα για πρώτη φορά γνωστή στην Ελλάδα, εγώ τα παράτησα όλα, πήγα στην Αμερική και άφησα τη δουλειά μου για 5 χρόνια. Μετά έκανα τους “Singles” και μετά άφησα τη δουλειά μου για 10 χρόνια», εξήγησε στο τέλος η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Διαβάστε ακόμα:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν ήμουν και τόσο χάπατο που να μου την πέσει κάποιος και να μην το καταλάβω»

Φαίη: Η αποκάλυψη για την Έλενα Παπαρίζου -«Δεν έχω την άδεια να το μεταφέρω αλλά θα το κάνω»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εξερράγη» στον αέρα του «Super Κατερίνα» -«Ντροπή σας! Δίνετε λόγο στον παραλογισμό»

Keywords
Τυχαία Θέματα