Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι -Η τρυφερή ανάρτηση

Σαν σήμερα το 2018 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ της Σίφνου! Συνεπώς, το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει πέντε χρόνια έγγαμου βίου.

Από εκείνη την ημέρα ο γνωστός παρουσιαστής και η Influencer έχουν μεγαλώσει την οικογένειά τους, αφού μερικά χρόνια μετά τον γάμο τους κατάφεραν να αποκτήσουν δύο κόρες, την Αριάνα και την Φιλίππα. Οι μικρές τους έχουν πάρει για τα καλά τα μυαλά, ενώ από τότε που ήρθαν στον κόσμο είδαν την καθημερινότητά τους να αλλάζει προς το καλύτερο.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για
την επέτειο γάμου τους

Με αφορμή ωστόσο την επέτειο του γάμου τους, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία του με την αγαπημένη του και την συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που γίναμε “ένα” με την πιο έξυπνη, δοτική και περιπετειώδη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που «φοράει» χαμόγελα σε όποιον πλησιάσει κοντά του…που με “σπρώχνει” καθημερινά να γίνω καλύτερος, που ανέχεται τις αναποδιές μου (και είναι πολλές!). Αν αυτά ήταν τα 5 πρώτα χρόνια, ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται», έγραψε ο παρουσιαστής κάτω από την ανάρτησή του.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευσή του: 

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)


Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η φωτογραφία με τη σύντροφό του και η ευχή για τη γιορτή της

Εβελίνα Παπούλια: Ποζάρει με την Αφροδίτη Λιάντου και της εύχεται για τη γιορτή της

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα» -«Θεωρώ λίγο σικέ όλη αυτή τη παρασκηνιακή πολυλογία που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα