Σάκης Ρουβάς: Ο μικρότερος γιος του έχει γενέθλια και ποζάρουν μαζί αγκαλιά -Η τρομερή ομοιότητά τους!

Τα γενέθλιά του έχει ο γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Απόλλωνας!

Ο γνωστός τραγουδιστής που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά του, θέλησε να στείλει τις ευχές του στον γιο του και δημόσια, με ένα κοινό τους στιγμιότυπο!

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον Απόλλωνα που έκλεισε τα

επτά. Μάλιστα, έγραψε και ένα μικρό κείμενο, μέσα από το οποίο δείχνει στους διαδικτυακούς του φίλους πως δεν πιστεύει ότι πέρασε τόσο γρήγορα ο χρόνος και ο μικρός του πρίγκιπας μεγάλωσε.

«Σαν χτες μου φαίνεται που σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, κι όμως έχουν περάσει 7 χρόνια! #birthdayboy #fatherandson#sakisrouvas», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής κάτω από την φωτογραφία στην οποία από πίσω φαίνονται και κάτι μπαλόνια που προφανώς είναι για τα γενέθλια του Απόλλωνα.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα!

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννα Τερζή: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί με μια φωτογραφία

Μαύρο Ρόδο: Επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το τέλος της σειράς του Mega

Ναταλία Αργυράκη: «Έχω προσκληθεί από τον Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες»

Keywords
Τυχαία Θέματα