Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια ευχή για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και ο λόγος που δεν βρέθηκε εκεί

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη επισφράγισαν τον έρωτά τους το Σάββατο 27/5 στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο ο πρώτος καρπός του έρωτά τους.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρη Λιόση, Αντώνη Βουράκη, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου, ενώ οι καλεσμένοι ξεπερνούσαν τους 500.

Οι καλεσμένοι αποτελούνταν από πολλούς επώνυμους celebrities, ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως έλειπε από την τόσο σημαντική για το ζευγάρι ημέρα ο Σάκης Ρουβάς, με τον οποίο ο Πάνος Μουζουράκης

είναι πολύ καλοί φίλοι και συνεργάζονται στο «The Voice».

Γιατί έλειπε ο τραγουδιστής από τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη;

Ο Σάκης Ρουβάς δεν ταξίδεψε μέχρι την Αίγινα για το μυστήριο λόγω του φινάλε των εμφανίσεων με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα.

Ωστόσο, ο ίδιος ευχήθηκε δημόσια στον Πάνο Μουζουράκη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού, την οποία συνόδευσε γράφοντας: «Αγαπημένε μου φίλε Πάνος Μουζουράκης. Να ζήσετε».

Διαβάστε ακόμα:

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Συγκινήθηκε μιλώντας για την κόρη της -«Αν δεν είχε έρθει στη ζωή μας θα προσπαθούσαμε να υιοθετήσουμε»

Σταύρος Σβήγκος: «Πως είναι δυνατόν να έχει μπαμπά και μπαμπά, με ρώτησε ο γιος μου»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα στην τελευταία του εμφάνιση στην πίστα (Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα