Σάκης Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στο «Survivor All Star»

Το βράδυ της Τρίτης 11/7, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στον άερα του ΣΚΑΪ πως ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του «Survivor All Star», αφού κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ στην τρίτη και στην τέταρτη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Μάριος Πρίαμος αντίστοιχα.

Ο Σάκης Κατσούλης εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο κέρδισε και 100.0ο0 ευρώ, ενώ κατά την διάρκεια παραμονής του στο παιχνίδι έβγαλε πολλά παραπάνω, αφού για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι έπαιρνε

5.000 ευρώ -όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

«Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόμα κάποιες επενδυτικές κινήσεις, βοηθώντας τις υφιστάμενες επιχειρήσεις µου, καθώς και κάποιες δράσεις, τις οποίες δεν θέλω να αναφέρω και προτιμώ να τις γνωρίζουν µόνο εκείνοι για τους οποίους τις κάνω», απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το τι θα κάνει με τα χρήματα μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Μερικά 24ωρα μετά την νίκη του, ο Σάκης Κατσούλης επέστρεψε στα social media, όπου πραγματοποίησε και την πρώτη του επίσημη ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τον τελικό, μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε όλο το διάστημα παραμονής του στο «Survivor All Star».

«Σας ευχαριστώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου! Τελικός κριτής μας είναι ο κόσμος!! Εσείς.. Χωρίς εσάς ποτέ δεν θα είχα κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Σας χρωστάω τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Διαβάστε ακόμα:

Σόφη Ζαννίνου: «Δεν έχω κανένα νέο από τον Γιώργο Μαρίνο»

Ελένη Χατζίδου: «Έχουμε και την διαφορά ηλικίας με τον Ετεοκλή που έχουμε επικοινωνήσει, δεν είναι κάτι κρυφό»

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν υπάρχει στη ζωή μου κάποιος άνθρωπος που θα με κάνει να πω ότι θέλω να δημιουργήσω οικογένεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα