Ρούλα Βροχοπούλου: «Αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα, έκανα ρεζίλι το παιδί μου»

Η Ρούλα Βροχοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το πώς είναι η ζωή της σήμερα, τη σχέση με τον γιο της μετά την κρίση που πέρασαν λόγω του Φραν, αλλά και τα λάθη που έκανε στο παρελθόν.

Αρχικά, η Ρούλα Βροχοπούλου ανέφερε σχετικά με τον γάμο της με τον Φραν αλλά και τη στάση της μετά τον χωρισμό τους, η οποία δεν άρεσε καθόλου στον γιο της: «Έχω 33 γάτες. Ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες πάλι. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Και προσπαθώ

τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29 χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου.

Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ. Και μένα πείραξε, αλλά το ποτάμι μπορώ να το γυρίσω πίσω; Ό γέγονε γέγονε».

Η ίδια συνέχισε την εξομολόγηση της, δηλώντας πως μετάνιωσε που αγάπησε και πίστεψε τον Φραν: «Τον αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε “θα σε κάνω βασίλισσα” αλλά που…».

Όσον αφορά στο πού είναι και τι κάνει σήμερα, η Ρούλα Βροχοπούλου είπε: «Ξέρω ότι είναι καλά, έχει παντρευτεί και έχει οικογένεια με τρία παιδάκια. Να είναι καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου. Δε θα ήθελα τέταρτο σύζυγο ούτε για αστείο. Έκανα τρεις γάμους και έπεσαν και οι τρεις στο κενό. Απέτυχα στο πιο σημαντικό πράγμα που είναι η οικογένεια. Έχω απέραντη και αφόρητη μοναξιά».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Το «επικίνδυνο» mail που έλαβε και η προειδοποίηση – «Να προσέχετε»

 Κλέλια Ανδριολάτου: Οι δύσκολες σκηνές στο «Maestro», η μοναχικότητα και η δουλειά από την εφηβεία

 Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες κόρες της στα χνάρια του Πικάσο – Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα