Ρούλα Σταματοπούλου: Το τάμα στην Παναγία της Τήνου, η εξωσωματική και η συμβουλή της Μενεγάκη

Η Ρούλα Σταματοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού και μίλησε για τον ερχομό του γιου της μέσω εξωσωματικής, το τάμα που έκανε αλλά και τη συμβουλή που δέχτηκε από την Ελένη Μενεγάκη.

Η γνωστή makeup artist είπε σχετικά με τάμα και το όνομα που έδωσε στο μωρό της: «Δεν το πιστεύω ακόμα! Κάθε μέρα λέω “ο γιος μου”. Πριν

πάω στην Παναγιά της Τήνου, είχα πάει στη Σύμη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ – πριν γνωρίσω τον Κωνσταντίνο – στο λέω και ανατριχιάζω, και του ζητάω να μου φέρει έναν άνθρωπο για να κάνω οικογένεια. Περνάνε τα χρόνια, γνωρίζω τον Κωνσταντίνο και πάω στην Παναγιά της Τήνου και έκανα το τάμα μου. Είπα ότι εδώ θα ‘ρθω να βαφτίσω το παιδί μου.

Δεν έδωσα όνομα γιατί ήθελα να το βγάλω όπως ήθελα εγώ.Έτσι όπως χάιδευα την κοιλιά μου και έλεγα “αγγελάκι μου” κόλλησε το χέρι μου στο Άγγελος. Και είπα ότι αυτό θα είναι το όνομά του. Δεν ξέρω ότι ο Μιχαήλ ήταν Αρχάγγελος, έγινε τελικά αυτό που ήθελε και βγήκε το όνομά του».

Αναφερόμενη στην εξωσωματική, η Ρούλα Σταματοπούλου δήλωσε: «Το παιδί δεν έγινε τυχαία. Το προσπαθήσαμε αρκετά και τελικά έγινε με τη βοήθεια της εξωσωματικής. Την πρώτη φορά είχα μία αποβολή στους 2 μήνες. Είχα φοβηθεί πολύ. Στη μαμά μου το είπα, όταν ήμουν 3,5 μηνών. Δεν το ήξερε κανείς».

Ακόμα, η ίδια αποκάλυψε τη συμβουλή που της έδωσε η Ελένη Μενεγάκη: «Ο Σάκης με συγκίνησε πολύ. Συνεργάζομαι μαζί του, είναι ένας γλύκας. Η Ελένη Μενεγάκη και η Σίσσυ Χρηστίδου με παρότρυναν να κάνω παιδί. Η Ελένη Μενεγάκη μου είπε να αφοσιωθώ στο παιδί και να μην με νοιάζει τίποτα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ειρήνη Παπά: Σοκαρισμένος ο ανιψιός της, Αίαντας Μανθόπουλος από τον θάνατό της -Οι δηλώσεις του

 Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Στην Ιταλία την έβγαλα 4.000 φωτογραφίες»

 Ειρήνη Παπά: Ο ανιψιός της, Μανούσος Μανουσάκης, εξομολογείται – «Έφυγε ήρεμα στον ύπνο της»

Keywords
Τυχαία Θέματα