Ρούλα Σταματοπούλου: Το τάμα που είχε κάνει στην Παναγία της Τήνου και το θαύμα που της συνέβη

Η Ρούλα Σταματοπούλου διανύει μια πολύ τρυφερή περίοδο στη ζωή της, καθώς πριν από περίπου 2,5 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο.

H make up artist γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του μικρού της πρίγκιπα. Πριν από λίγο καιρό, η ίδια είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό και είχε μιλήσει για τις πρώτες στιγμές στο πλευρό του γιου της. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Αυτή την καψούρα που

νιώθω, μου την είχατε πει αλλά δεν μπορεί να την φανταστεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος, Τον θέλω τσιρότο πάνω μου, δεν θέλω να τον βγάζω από πάνω μου».

Σήμερα (15/8), με αφορμή αυτή την τόσο σημαντική μέρα για την Ορθοδοξία, η Ρούλα Σταματοπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της και εξομολογήθηκε ότι πριν δύο χρόνια είχε επισκεφθεί την Παναγία της Τήνου και την παρακάλεσε να της χαρίσει ένα παιδάκι, κι αν γινόταν αυτό θα το βάφτιζε εκεί.

«Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια ήμουν στην Παναγία της Τήνου την θαυματουργή και την παρακάλεσα με όλη μου την ψυχή να κάνει το θαύμα της και της υποσχέθηκα πως θα βαφτίσω εδώ! Έτσι και θα γίνει…Σήμερα έχω στην αγκαλιά μου τον Άγγελό μου.. Καλή Παναγία σε όλους!!!», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Stamatopoulou (@larou1)

Διαβάστε επίσης: 

Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Μαρίας -«Το παιδί της Παναγιάς έλεγε ο μπαμπάς»

50 Cent: Απογοήτευση με την εμφάνισή του στη Μύκονο -Τραγούδησε μισή ώρα για 300.000 ευρώ

Ηλίαση: Μάθε τα συμπτώματα και πώς να την αντιμετωπίσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα