Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση για τις αναρτήσεις στο Facebook, τη νοσηλεία στη νευρολογική και η αναφορά στον πιλότο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη στις 30/3 στο σπίτι της στην Πάτρα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οδηγήθηκε με την συνοδεία αστυνομικών στην Αθήνα.

Η 33χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, χορηγώντας της μεγάλη δόση κεταμίνης. Η ίδια κρίθηκε προφυλακιστέα, ωστόσο εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν είναι εκείνη

υπεύθυνη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

Περίπου ένα μήνα πριν από τη σύλληψή της και συγκεκριμένα στις 24/2, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή T-live και τη Γιώτα Κηπουρού και είχε δώσει απαντήσεις για τη στάση της στη συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για τις αναρτήσεις της στις ομάδες του Facebook, τους θανάτους των παιδιών της αλλά και τη νοσηλεία της σε νευρολογική κλινική.

Σχετικά με τις αναρτήσεις στα social media, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε υποστηρίξει πως πολλές γυναίκες ζητούν και δίνουν συμβουλές ενώ όσον αφορά στην εκδρομή τους στην Καστοριά και τις ερωτήσεις για καφέ και μπαρ, η ίδια ανέφερε πως είχαν ταξιδέψει στην πόλη για φιλανθρωπικό σκοπό και ενώ βρισκόντουσαν έξω με την παρέα, θέλησε να μάθει από κάποιο ντόπιο που να πάνε φαγητό.

Αναφορικά με τις ερωτήσεις που έκανε για τον καρκίνο, η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχτηκε πως δεν επρόκειτο για εκείνη αλλά για κάποιον άλλο άνθρωπο. Όταν ρωτήθηκε για τους θανάτους των παιδιών της, η ίδια δεν έδωσε ποτέ ξεκάθαρη απάντηση, αφού απαντούσε κάνοντας ερωτήσεις.

Ακόμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ότι νοσηλεύτηκε δύο φορές σε νευρολογική κλινική – η μία ήταν και παραμονή Χριστουγέννων – καθώς είχε κάποια επεισόδια αλλά ποτέ σε ψυχιατρική. Σχετικά με τη στάση της στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε με τον Μάνο Δασκαλάκη, η 33χρονη δήλωσε ότι και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκλαιγε on camera, όμως είχε σκοτώσει τη σύζυγό του.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη:

Διαβάστε ακόμα:

 Λάκης Γαβαλάς: Η άγνωστη ιστορία με παλιό συνεργάτη του -«Μου φέρθηκε απαξιωτικά και αλήτικα»

 Φως στο Τούνελ: Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη

 Πάτρα -Αποκάλυψη στο Πρω1νό: Η Ρούλα διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και ο Μάνος το είχε ανακαλύψει

Keywords
Τυχαία Θέματα