Ρένα Μόρφη: «Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια»

H γνωστή τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε και για την τηλεόραση και τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Στο παρελθόν μου είχαν γίνει προτάσεις να λάβω μέρος σε talent shows στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα από το YFSF δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Η αλήθεια είναι πως μέσα μου δεν έχω καθόλου το στοιχείο του διαγωνισμού και του ανταγωνισμού. Γι’ αυτό και δεν θα πήγαινα ούτε στη Eurovision».

Νιώθει διαφορετική από τις υπόλοιπες γυναίκες του χώρου της;

«Δεν ξέρω αν είμαι διαφορετική,

αλλά πολλές φορές νιώθω σαν σολομός. Ο σολομός κολυμπάει αντίθετα στο ρεύμα. Η αλήθεια είναι πως ζω την εποχή μου όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ».

Ποιος είναι ο μέντοράς της:  «Ο Φοίβος (Δεληβοριάς), εκτός από μέντοράς μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος. Πιστεύω πως και εγώ είμαι η καλύτερή του φίλη. Έχουμε ένα βαθύ δέσιμο, που κρατάει πολλά χρόνια. Ο Φοίβος ήταν ο λόγος που αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια. Τον είδα στη σκηνή και γοητεύτηκα από τη μεταδοτικότητά του. Είναι ένας απίθανος performer. Συνεργαστήκαμε στον πρώτο μου δίσκο αλλά και στον επόμενο, που είναι ήδη έτοιμος και θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες».

Στις 21 Μαΐου κυκλοφόρησε ένα νέο βιντεοκλίπ της Ρένας Μόρφη σε συνεργασία με τον Μάρκο Κούμαρη, τραγουδιστή των Locomondo.

«Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία. Ο Μάρκος για μένα είναι ένα είδωλο, με μια μεγάλη πορεία με τους Locomondo. Τον εκτιμώ μουσικά και βγήκε ένα τέλειο αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμα: Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλάει για τη φονική καταιγίδα στη Χαλκιδική και σοκάρει…(VIDEO)

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Full ερωτευμένοι στο θέατρο!

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί μετά την εγκυμοσύνη της

Keywords
Τυχαία Θέματα