Ραμόντα Βλαντή: Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια ελληνικού οίκου μόδας και έχουμε backestage video από το shooting!

Η Ραμόνα Βλαντή, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν. Αφορμή φυσικά η συμμετοχή της στο “My Style Rocks”, την απογευματινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Περισσότερο για τους μορφασμούς της, τις ατάκες της, όπως η θρυλική πια “Γκατούλα” που είχε πει σε συμπαίκτριά της και την κόντρα της με την Αλεξάνδρα Κατσαίτη, παρά για τις fashion

επιλογές της που ομολογουμένως μας αρέσουν πολύ.

Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, έχει πάρει μέρος σε πολλές επιδείξεις, ενώ συμμετείχε και στον διαγωνισμό Playmate που γινόταν λίγα χρόνια πριν. Μετά από αρκετό διάστημα αποχής από το χώρο αυτό -δημιούργησε τη δική της οικογένεια και άνοιξε μια επιχείρηση στη Γλυφάδα που έκλεισε λίγο καιρό πριν- πρωταγωνιστεί στην καμπάνια ελληνικού οίκου μόδας και εμείς έχουμε βίντεο με όσα έγιναν στα backstage του shooting που έγινε στο “Beauty Killed the Beast”.

Συγκεκριμένα συνεργάζεται ξανά με τον οίκο Valtadoros και φοράει τα ρούχα της καινούργια συλλογής που ονομάζεται “TUAREG” που διακρίνονται για τις στενές γραμμές που είναι επηρεασμένες από την δεκαετία του ’70 σε μια χρωματική παλέτα που ξεκινάει από το έντονο κόκκινο και καταλήγει στο σκούρο μπλε και το απαλό ροζ και υφάσματα όπως βελούδο, κοτλέ, ακλαντάρα και sheepskin.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Keywords
Τυχαία Θέματα