Ραμόνα Βλαντή για Έλενα Γαλύφα: «Ασχολείται με τη μόδα επειδή φοράει δύο σύνολα στο Instagram;»

Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε σε εκδήλωση για την παρουσίαση νέου αρώματος γνωστής εταιρείας και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ανάμεσα σε άλλα, η νικήτρια του «My Style Rocks 1» ρωτήθηκε για την Έλενα Γαλύφα και τον νέο ρόλο της στον πέμπτο κύκλο του GNTM.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ρε παιδιά, έχουν περάσει τρεις μήνες και δεν έχετε μάθει ακόμα τι δουλειά ακριβώς κάνει εκεί; Άλλο το coach και άλλο αυτό που κάνεις εσύ τώρα. Είναι

backstage και παίρνει συνέντευξη. Η Έλενα Γαλύφα δεν μπορεί να δικαιολογήσει το coach. Υπήρξε ποτέ μοντέλο, υπήρξε ποτέ άνθρωπος της μόδας;

Μπορεί η fashion blogger να δώσει συμβουλές στα μοντέλα που ξεκινούν τώρα; Από πού κι ως πού; Είναι σαν να πάω εγώ τώρα να λέω σε έναν υδραυλικό, θα κάνεις αυτό κι αυτό. Ράβει κάτι; Σχεδιάζει; Τι κάνει; Επειδή φοράει δύο σύνολα και τα ποντάρει στο Instagram; Όχι αγάπη μου! Ασχολείται με μόδα ο Γαβαλάς, ο Ζούλιας… Αυτοί οι άνθρωποι ασχολούνται με μόδα, όχι αυτά τα κορίτσια. Αυτά είναι κρεμάστρες του Instagram».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ περίμενε δώδεκα ώρες στην ουρά για το λαϊκό προσκύνημα

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει “άρρεν” η ταυτότητά μου»

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για τις αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της Αντελίνας Βαρθακούρη -«Αν τη δείτε, δε θα πιστεύετε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα