Ραγίζουν καρδιές τα λόγια Καπουτζίδη – Ταβουλάρη για τον Πάνο Νάτση στην πρώτη παράσταση χωρίς εκείνον

Βραδιά αφιερωμένη στον Πάνο Νάτση ήταν η χθεσινή στο θέατρο Ήβη, καθώς οι ηθοποιοί της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» ανέβηκαν στην σκηνή και έπαιξαν το έργο για πρώτη φορά χωρίς εκείνον. Στη θέση του βρέθηκε και θα βρίσκεται μέχρι το τέλος των παραστάσεων ο καλός φίλος, Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί που έδωσαν το παρών στο θέατρο και παρακολούθησαν αυτή τη συγκινητική βραδιά τη

μνήμη του 31χρονου ηθοποιού που άφησε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο το Σάββατο 29/1. Τόσο ο Γιώργος Καπουτζίδης όσο και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μίλησαν για τον επιστήθιο φίλο τους και συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους με τα λόγια τους.

Αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε συγκινημένος: «Ήταν ένας τύπος, ο οποίος είχε μια ανεμελιά 5χρονου που δεν τη συναντάς. Είχε αυτή την τάση να μην υπακούει σε κανόνες που δεν είναι χρήσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, αλλά καλό είναι να την έχουμε μέσα μας.

Δηλαδή αυτόν τον τρόπο με τον οποίο ο Πάνος ξεπερνούσε τις αναποδιές, τα εμπόδια, τα ψέματα που έλεγε για να βγει από τη δύσκολη θέση. Είναι όλα αυτά διδάγματα. Ας τα έχουμε για να μη κολλάμε στα μικρά, στα καθημερινά. Να σκέφτεστε στις δύσκολες στιγμές ότι ο Πάνος θα έλεγε, “έλα μωρέ, εντάξει, ξεκόλλα”. Και να προχωράτε».

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη «ράγισε» καρδιές με τα λόγια της: «Θυμάμαι ότι τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν 3:45 εκείνο το βράδυ, που γύρισε στο σπίτι να πάρει το κινητό του. Είδα μόνο τα μάτια του γιατί φορούσε το κράνος. Και είμαι τουλάχιστον ευγνώμων που μπόρεσα, που μπορέσαμε όλοι μαζί και τον ζήσαμε εκείνη τη μέρα πολύ όμορφα.

Φύγαμε χωρίς να έχουμε τσακωθεί, γιατί συνήθως όταν μαζευόμασταν και παίζαμε, τσακωνόμασταν για τους κανόνες των παιχνιδιών… Και θέλω να του ευχηθώ να είναι, αν είναι κάπου γιατί με παρηγορεί να σκέφτομαι ότι είναι κάπου όμορφα, θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά, γελάει, κάνει πλάκα. Και ότι συνεχίζει ότι ξεκίνησε εδώ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε στο reality – Έτσι την υποδέχτηκαν οι διάσημοι

 Δήμητρα Ματσούκα για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: «Δεν σημαίνει ότι ο καταγγέλλων λέει πάντα την αλήθεια»

 Σοκάρει η Τζούλια Νόβα για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στον χώρο της τηλεόρασης

Keywords
Τυχαία Θέματα