Quiz: Eίναι το στιλ σου περισσότερο Bella ή Gigi Hadid;

Όλοι οι στιλίστες αναφέρουν πως για να βρεις το προσωπικό σου στιλ θα πρέπει να έχεις καταλήξει σε κάποια βασικά συμπεράσματα προσέχοντας τα ρούχα και τα αξεσουάρ που σου αρέσει να φοράς. Το να κοιτάξεις το στιλ κάποιας celebrity που σου αρέσει και να προσπαθήσεις να το υιοθετήσεις και εσύ κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές (που ίσως χρειάζεται) δεν είναι κακή ιδέα και θα σου δώσει μια κατεύθυνση για το στιλ που σου αρέσει να βλέπεις.

Σήμερα συγκρίνουμε το στιλ δύο αδερφών, της Bella και της Gigi Hadid και κοιτώντας τις παρακάτω φωτογραφίες μπορείς να

δεις ποιο από τα δύο θα σου ταίριαζε καλύτερα.

Bella ή Gigi;

Bella ή Gigi;

Bella ή Gigi;

Bella ή Gigi;

Bella ή Gigi;

Bella ή Gigi;

Bella ή Gigi;

Πόσα Bella και πόσα Gigi συγκέντρωσες;

Αν οι περισσότερες απαντήσεις που έδωσες είναι «Bella Hadid» τότε….σου αρέσει να αναδεικνύεις σε κάθε σου εμφάνιση κάπια σημεία του σώματός σου, αγαπάς το πιο σέξι και αισθησιακό ντύσιμο όλες τις ώρες της ημέρας και είσαι λάτρης του athleisure sexy style. Το ιδανικό look για σένα θα ήταν ένα blazer suit συνδυασμένο με τα αγαπημένα σου sneakers και ένα τσόκερ στον λαιμό! Συνδύασέ τα με μεγάλους κρίκους στα αυτιά και φυσικό μακιγιάζ και είσαι έτοιμη! Για περισσότερα looks της Bella δες ΕΔΩ!

Αν οι περισσότερες απαντήσεις που έδωσες είναι «Gigi Hadid» τότε….αγαπάς ιδιαίτερα την άνεσή σου αλλά θες πάντα να είσαι ντυμένη σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Είσαι fashion icon και θες όλα σου τα looks να είναι τέλεια για το instagram. Το τέλειο look για σένα είναι ένα ψηλόμεσο τζιν, t-shirts, γόβες και πολλά πολλά χρυσά κοσμήματα. Για περισσότερα looks της Gigi δες ΕΔΩ!

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το πιο hot αξεσουάρ του καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα