Πύρρος Δήμας: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και η απάντηση όταν ρωτήθηκε για τη σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα
Καλεσμένος στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη, «Μεγάλη Εικόνα» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/2) ο Πύρρος Δήμας.
Ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών, σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη, μίλησε -μεταξύ άλλων- για την επαγγελματική του πορεία, τα παιδιά του, τα δύσκολα χρόνια όταν ήρθε στην Ελλάδα, ενώ ρωτήθηκε και για τη σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία συμμετέχει στο «Survivor All Star».
Για την επαγγελματική του πορεία: «Κάθε φορά που έρχομαι εδώ στη Νίκαια συγκινούμαι και ανατριχιάζω. Μεγάλες στιγμές έχω ζήσει, μπορεί το 2004 να μην πήρα το χρυσό αλλά για 13λεπτά ο κόσμος μου έδωσε το χρυσό μετάλλιο. Όσες φορές και να δω σε βίντεο αυτή τη στιγμή, δεν είναι το ίδιο με αυτό που ένιωσα εδώ μέσα. Το έχω στην ψυχή μου, είναι μέσα μου. Τα μετάλλια είναι σαν τα παιδιά σου, τα αγαπάς όλα το ίδιο. Η προσπάθεια και η κούραση και όλες οι στιγμές δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις.
Όταν έκοψα τον αθλητισμό έπαθα κατάθλιψη. Η σύζυγος μου τότε είχε την ιδέα να γράψουμε τον γιο μας, τον Βίκτωρα ποδόσφαιρο. Πήγαινα λοιπόν με τον γιο μου στο γήπεδο, καθόμουν με άλλους μπαμπάδες, γνώρισα κόσμο καινούργιο, έκανα εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ασχολούμουν πιο εντατικά με τα παιδιά και τις δραστηριότητές τους. Όλη μου η ζωή ήταν μια προπόνηση και ήταν όλα έτοιμα. Όταν αυτό τελείωσε, δεν ήξερα τίποτα».
Για τα δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο: «Οι Βορειοηπειρώτες ήρθαν και ήταν οι Αλβανοί, αυτό ήταν ένα μεγάλο παράπονο. Οι Πόντιοι έρχονταν από τη Ρωσία και έπαιρναν κατευθείαν διαβατήριο. Για εμάς ήταν Γολγοθάς, με χαρτιά αλλοδαπών. Δεν μπορώ να περιγράψω την ταλαιπωρία».
Για τη σχέση με τα παιδιά του: «Τα παιδιά είναι στην άλλη άκρη του κόσμου και ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και έχουμε μια ομαδική συνομιλία, όπου μια φορά την εβδομάδα μιλάμε όλοι μαζί σε βιντεοκλήση. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται ποτέ. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά δεν έχεις την επιλογή να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να περιμένεις να σε βοηθήσει ο Θεός, πρέπει εσύ να προσπαθήσεις και να κάνεις πράγματα για εσένα. Πρώτον να είσαι υγιής και καλά και δεύτερος να είσαι κοντά τους, να στηρίξεις τις επιλογές τους.
Έμαθα, λίγο αργά αλλά έμαθα. Τον μικρότερο γιο μου, τον Νικόλα τον έχω εδώ, τον μεγάλωσα, ήμουν δίπλα του. Θυμάμαι ότι την κόρη μου την Μαρία, μετά τη γέννησή της έκανα σχεδόν 6 μήνες να την ξαναδώ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, θέλω να είναι τυχερά και να προοδεύσουν. Ευτυχώς που έκανα τα παιδιά μου μικρός, γιατί τώρα είμαστε φίλοι».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Νίκη Λυμπεράκη ρώτησε τον Πύρρο Δήμα αν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αφού η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα βρίσκεται εκεί λόγω της συμμετοχής της στο «Survivor All Star».
Γελώντας αμήχανα, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Πηγαίνω κάθε χρόνο στον Άγιο Δομίνικο γιατί λόγω δουλειάς πάμε με την ομοσπονδία για αγώνες. Είμαι καλά, η ζωή συνεχίζεται, είμαι ήρεμος, είμαι καλά και είμαι ευτυχής».
Διαβάστε επίσης:
Survivor All Star -Τριαντάφυλλος: Η ανάρτηση «καρφί» για το πλάνο που δείχνει Βασάλο-Ρουμελιώτη να πηγαίνουν μαζί στο δάσος
Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της και το μήνυμα που πρέπει να διαβάσετε
Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος ζητάει να μάθει την αλήθεια από την Ελισάβετ για τον πατέρα του
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Πύρρος Δήμας: Τα δάκρυα, η περίοδος της κατάθλιψης και το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο
- Δούκισσα Νομικού: Από το Λονδίνο με αγάπη - Οι νέες φώτο
- Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με τα σχόλια για τις φωτογραφίες με το μωρό της στα χιόνια
- Survivor All Star -Τριαντάφυλλος: Η ανάρτηση «καρφί» για το πλάνο που δείχνει Βασάλο-Ρουμελιώτη να πηγαίνουν μαζί στο δάσος
- Δάκρυσε ο Πύρρος Δήμας: “Έφυγε” αλλά με έβλεπε από ψηλά και με ακολουθούσε
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7/2
- Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 07/02
- H εντυπωσιακή Mισέλ Φάιφερ με μαύρο φόρεμα Saint Laurent στο κόκκινο χαλί
- Η Τζίνα Αλιμόνου με το πιο κομψό παλτό, σε υπέροχο γκρι χρώμα
- Μελέτης Ηλίας: Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών απ'την τηλεόραση
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book
- Survivor All Star -Τριαντάφυλλος: Η ανάρτηση «καρφί» για το πλάνο που δείχνει Βασάλο-Ρουμελιώτη να πηγαίνουν μαζί στο δάσος
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7/2
- Μελέτης Ηλίας: «Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών από την τηλεόραση»
- Grammy Awards 2023: Τα πιο ιδιαίτερα και alternative μακιγιάζ στο red carpet!
- Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της και το μήνυμα που πρέπει να διαβάσετε
- Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιόνια, βοριάδες και κρύο σήμερα 7/2
- Τελευταία Νέα Fays Book
- Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιόνια, βοριάδες και κρύο σήμερα 7/2
- Grammy Awards 2023: Τα πιο ιδιαίτερα και alternative μακιγιάζ στο red carpet!
- Μελέτης Ηλίας: «Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών από την τηλεόραση»
- Survivor All Star -Τριαντάφυλλος: Η ανάρτηση «καρφί» για το πλάνο που δείχνει Βασάλο-Ρουμελιώτη να πηγαίνουν μαζί στο δάσος
- Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της και το μήνυμα που πρέπει να διαβάσετε
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7/2
- Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος ζητάει να μάθει την αλήθεια από την Ελισάβετ για τον πατέρα του
- Survivor All Star: Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
- Γιώργος Παπαδόπουλος: Η σύζυγός του πρωταγωνιστεί στο νέο clip του «Δεν Μας Χωρίζουνε»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Προβλέψεις για τα αισθηματικά του ζωδίου σου, σήμερα 07/02
- «Σπάσε» το Fortune Cookie και δες την «προφητεία» σου για σήμερα 07/02
- Διάβασε ΔΩΡΕΑΝ την προσωπική σου πρόβλεψη, για σήμερα 07/02/2023
- Πόσα αστέρια θα μαζέψει το ζώδιό σου σήμερα, 07/02/2023;
- Δες τι προβλέπουν τα Ταρώ για σένα, σήμερα 07/02/23!
- Τα 10 κορυφαία εστιατόρια στο Καβούρι – Η τοπ γαστρονομική δεκάδα
- Αυτή είναι η πιο cozy γωνιά στο σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου -Το βίντεο που ενθουσίασε το Instagram