Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6-9/6

Μια ακόμα εβδομάδα στο Πρω1νό, γεμάτη διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου -να σου πούμε ξανά πώς την Δευτέρα 5/6 η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα.

Τρίτη 6/6

Το T-shirt με το τζιν είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο εύκολος και βολικός συνδυασμός. Μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες, όλες τις ώρες, όλες τις εποχές και στις περισσότερες περιστάσεις και δεν έχει να κάνει με τις τάσεις της μόδας και τα trends. Αυτόν

επέλεξε για τη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα λευκό T-shirt μαζί με ένα ψηλόμεσο μπεζ παντελόνι και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με light gold γόβες Dukas, σκουλαρίκια κρίκους Follie Follie, ρολόι Breeze και γυαλιά Charlie max. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε φυσικούς τόνους με γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα.

Τετάρτη 7/6

Η ολόσωμη φόρμα, γνωστή ως jumpsuit, εξακολουθεί να αποτελεί κορυφαία επιλογή και το καλοκαίρι. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού είναι βολική -ναι, πετυχαίνετε μια τέλεια εμφάνιση με ένα και μόνο ρούχο- συνδυάζεται με τα πάντα, από σανδάλια μέχρι ψλοτάκουνα, μπορεί να φορεθεί στην πόλη και το νησί και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες. Στην αγορά θα βρείτε πολλές, σε διάφορα σχέδια- αμάνικες, στράπλες, κοντομάνικες, με ανοιχτή πλάτη, μεγάλο και έντονο V, cut outs κ.α.- όμως σας προτείνουμε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια σε έντονο χρώμα, για ένα statement look, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού φορώντας μια ολόσωμη φόρμα σε κόκκινο χρώμα, Traffic People από την 2803 FASHION LOFT. Τo look της ολοκληρώθηκε σήμερα με μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα Dukas και ρολόι Breeze και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό στυλίστα της Φαίης μας. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε σήμερα η Γωγώ Νικηφοράκη και τα κυρίαρχα στοιχεία του ήταν η ηλιοκαμένη επιδερμίδα και το ροδακινί κραγιόν στα χείλη και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος, φτιάχνοντάς της ένα ρετρό ponytail που σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς για τις επόμενες εμφανίσεις σας.

Πέμπτη 8/6

Δεν υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό από ένα φόρεμα με μια φίνα και σικ δαντέλα που συνδυάζεται αρμονικά με ξεχωριστά σχέδια δημιουργώντας ένα πολύ στυλάτο outfit. Ναι, τα ρομαντικά φορέματα είναι μεγάλη τάση και σας προτείνουμε να αποκτήσετε και εσείς ένα σε ένα παστέλ χρώμα. Ακολουθώντας την μόδα, η Φαίη μας εμφανίστηκε σήμερα στο Πρω1νό με ένα μακρύ ρομαντικό φόρεμα από την εταιρεία Zini, σε λιλά χρώμα. To look της ολοκληρώθηκε με μπεζ πέδιλα Zini, σκουλαρίκια Follie Follie και ρολόι Breeze και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το ρομαντικό μακιγιάζ της Φαίης μας σε σε αποχρώσεις ροζ και μοβ, χρησιμοποιώντας από την εταιρεία The Balm Cosmetics την σκιά Pinch Hitter και το κραγιόν Gum Ball της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της secilian braids. Το tip της ημέρας: Μπορείτε να φορέσετε τα ρομαντικά φορέματα από το πρωί έως το βράδυ, ενώ αποτελούν και την τέλεια λύση στην περίπτωση που είστε καλεσμένες σε έναν γάμο.

Παρασκευή 9/6

Κι όμως, μπορείτε σε μια και μόνο εμφάνισή σας να συγκεντρώσετε όλες τις τάσεις της μόδας που επικρατούν το φετινό καλοκαίρι χωρίς να χάσετε το μέτρο και να είστε υπερβολικές. Από το girly και το boho, μέχρι το floral και το off the shoulder. Πώς γίνεται αυτό; Δείτε παρακάτω την σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας και θα καταλάβετε. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού φορώντας ένα μίνι, girly, boho και floral φόρεμα -λευκή βάση και μπλε λουλούδια- από την εταιρεία Access. Το look της ολοκληρώθηκε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan, σκουλαρίκια Follie Follie, ρολόι Breeze και γυαλιά ηλίου Charlie Max και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με προιόντα της εταιρείας MAC, σε φυσικούς τόνους και στα χείλη το κραγιόν sushi kiss στην απόχρωση παστέλ ροδακινί και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα half pony tail με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/5-2/6

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6-9/6 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα