Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20-24/3

5 ημέρες στο Πρω1νό, 5 διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου αυτής της εβδομάδας;

Δευτέρα 20/3

Ναι, όσο κι αν σας λέγαμε πώς το floral δεν ταιριάζει μόνο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, αλλά και τον Χειμώνα, μερικές από εσάς είχατε διπλές σκέψεις και δεν το τολμούσατε με τίποτα. Τώρα όμως που ο καιρός

αρχίζει σιγά σιγά να φτιάχνει, το επιλέγετε για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, τόσο στη δουλειά σας ή σε μια βόλτα σας. Ακριβώς όπως έκανε η Φαίη μας στο Πρω1νό, η οποία εμφανίστηκε με γαλάζιο πουκάμισο με λουλούδια και skinny σομόνο παντελόνι και τα δύο από την εταιρεία BSB. To look της, που ολοκληρώθημε με πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze, έγινε για μια ακόμα φορά από τον προσωπικό στυλίστα της Φαίης μας, Βαγγέλη Ζάχο. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της, δίνοντας έμφαση στα μάτια της με eyeliner και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα τέλειο pony ail.

Τρίτη 21/3

Αγαπάτε τα φορέματα γιατί είναι βολικά, ευκολοφόρετα, ταιριάζουν απόλυτα στο κλίμα της εποχής -ναι, έχετε απαλλαγεί πια από τα πολλά ρούχα και επενδύετε κυρίως σε ένα κομμάτι για όλες τις ώρες της ημέρας- και είναι ευκολοσυνδύαστα, αφού δεν σπαταλάτε πολύ ώρα για να πετύχετε το τέλειο και in fashion outfit. Αρκούν μόνο ένα πανωφόρι, παπούτσια και μια τσάντα και είστε… έτοιμες. Σας συβουλεύουμε όμως να λέτε ναι σε φορέματα με ιδιαίτερο print ή αναφορές από τις προηγούμενες δεκαετίες, ακριβώς όπως αυτό που φόρεσε η Φαίη μας στο Πρω1νό που μας φέρνει αμέσως στο μυαλό τα sixties, του label Frnch από την εταιρεία 2803 Fashion Loft. Το look της που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με πέδιλα Dukas και ρολόι Breeze. Ο Γιάννης Σίσκος έβαλε την υπογραφή του στο μακιγιάζ της Φαίης μας, δίνοντας έμφαση στα μάτια της, τονίζοντάς τα με eyeliner και ο Δημήτρης Στράτος της έκανε χαλαρά σπαστά μαλλιά με όγκο.

Τετάρτη 22/3

Αγαπάτε τα φλαμίνγκος; Αυτά τα ροζ υπέροχα εξωτικά πουλιά που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στα prints των δημιουργιών όλων των σχεδιαστών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι; Η Φαίη μας πάντως πολύ, γι’ αυτό και τα επέλεξε για την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με μίνι girly μαύρο φόρεμα με μικρά φλαμίνγκος από την εταιρεία BSB. Το look της που επιμελήθηκε όπως πάντα ο προσωπικός της στυλίστας, Βαγγέλης Ζάχος, ολοκληρώθηκε με ροζ nude lace up πέδιλα Mark Milan, από τα πιο hot παπούτσια αυτής της σεζόν που φοριέται σε όλες τις περιστάσεις και συνδυάζεται τέλεια με όλα τα ρούχα σας, και ρολόι Breeze. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι ροζ αποχρώσεις και το έντονο eyeliner και ο Δημήτρης Στράτος της έκανε ίσια μαλλιά, με όγκο και λίγα πιασμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα και εύκολα χτενίσματα όλων σας.

Πέμπτη 23/3

Σίγουρα οι περισσότερες από εσάς έχετε στην γκαρνταρόμπα σας μια ριγέ φούστα που σπάνια την φοράτε έξω, παρά μόνο στη δουλειά σας, ειδικότερα εκείνες τις ημέρες που δεν έχετε πολύ καλή διάθεση για να πειραματιστείτε, γιατί πιστεύετε πώς το αποτέλεσμα είναι πολύ κλασικό και δεν σας κολακεύει ιδιαίτερα. Σήμερα θα σας κάνουμε να αλλάξετε τελείως γνώμη, δείχνοντάς σας τον πιο ωραίο και φρέσκο τρόπο για να την κάνετε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας, ακολουθώντας τον τρόπο που επέλεξε η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με μια πλεκτή μαύρη φούστα με άσπρες ρίγες, συνδυασμένη με ένα λευκό μεταξωτό cropped πουκάμισο και τα δύο από την εταιρεία Zini. To look της ολοκληρώθηκε με άσπρες γόβες Dukas και ρολόι Breeze και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού στυλίστα της Φαίης μας. Το μακιγιάζ της έγινε από την Γωγώ Νικηφοράκη και ήταν φρέσκο και natural και τα κυματιστά μαλλιά με την χωρίστρα στη μέση από τον Δημήτρη Στράτο.

Παρασκευή 24/3

Σας έχουμε εκφράσει πολλές φορές την αγάπη μας για τα jumpsuits, τις ολόσωμες δηλαδή φόρμες, ένα από τα πιο ωραία, stylish και βολικά ρούχα που σίγουρα έχετε όλες στην γκαρνταρόμπα σας και μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστούν με τα πάντα -ναι, με τα πάντα. Ένα τέτοιο φόρεσε η Φαίη μας, 3/4 με cut outs για να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού από την εταιρεία Access. To look της που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γόβες Dukas και ρολόι Breeze. Το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν natural και έγινε από την Γωγώ Νικηφοράκη, ενώ το ponytail στα μαλλιά της, ένα χτένισμα φρέσκο και μοντέρνο που της ταιριάζει πολύ, επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στράτος.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13-17/3

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20-24/3 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα