Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15-19/5

Μια ακόμα εβδομάδα στο Πρω1νό, γεμάτη διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας -εκτός από την Τρίτη 16/5 λόγω απεργίας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 15/5

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα jumpsuit -αναφερόμαστε φυσικά στην ολόσωμη φόρμα, ένα από τα πιο αγαπημένα μας ρούχα όπως σας έχουμε πει άπειρες φορές- και για τις ημέρες του καύσωνα, αφού είναι άνετο, ευκολοφόρετο και δροσερό. Αν το επιλέξετε μάλιστα και σε μια έντονη

απόχρωση, ακριβώς όπως το σμαραγδί που επέλεξε για να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού η Φαίη μας, τότε θα έχετε κερδίσει και τον τίτλο της stylish. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ολόσωμη φόρμα σε σμαραγδί από την εταιρεία BSB, συνδυασμένη με μπεζ wedges Jessica Simpson από τον Καλογήρου -το styling έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου του προσωπικού της στυλίστα. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια και αφήνοντας τα χείλη natural και ο Δημήτρης Στάτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο -ένα χτένισμα απαραίτητο για τις ημέρες με καύσωνα.

Τετάρτη 17/5

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως τα λευκά τζιν μας αρέσουν πολύ, ιδιαίτερα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, γιατί συνδυάζονται με τα πάντα -ναι, με τα πάντα- και μπορούν να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις, από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ στην έξοδό σας. Ένα τέτοιο επέλεξε για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό skinny leather look τζιν, Circle of Trust, συνδυασμένο με μια πλεκτή μπλούζα Frnch και τα δύο κομμάτια από την εταιρεία 2803 Fashion Loft. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ροζ ψηλοτάκουνα πέδιλα Prada από τον Καλογήρου. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας σε φυσικούς τόνους και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με όγκο.

Πέμπτη 18/5

Τα μακριά αέρινα καλοκαιρινά φορέματα ξέρουμε πώς τα αγαπάτε πολύ γιατί είναι βολικά, άνετα και εντυπωσιακά και γι’ αυτό τα επιλέγετε όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις. Σε ένα τέτοιο έδωσε σήμερα η Φαίη μας ψήφο εμπιστοσύνης που ανήκει στην εταιρεία Zini. Λευκό, μεταξωτό με λεπτομέρειες από μαύρη δαντέλα. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα wedges gladiator Mark Milan και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το φυσικό μακιγιάζ της Φαίης μας και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Παρασκευή 19/5

H Φαίη μας στην σημερινή της εμφάνιση συνδύαζε αρμονικά τρία στοιχεία που ξέρουμε πως τα λατρεύετε πολύ. Αναφερόμαστε στο λευκό χρώμα, το σεμιζιέ, το πουκάμισο φόρεμα δηλαδή που προέρχεται από την ομώνυμη γαλλική λέξη και το brodery. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με μια δημιουργία που ανήκει στην Access, ένα λευκό μίνι brodery σεμιζιέ φόρεμα. Το look της που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, τελειοποιήθηκε με nude καστόρινα πέδιλα με φιόγκους Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το ηλιοκαμένο μακιγιάζ της Φαίης μας σε bronze αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8-12/5

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15-19/5 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα