Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5-9/03

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 5/3

Το λευκό, το πιο πολυτελές χρώμα είναι must και τον χειμώνα και όχι, δεν προορίζεται μόνο για το καλοκαίρι. Αυτή την πρόταση θα συνεχίσουμε να σας τη γράφουμε, μήπως και αποφασίσετε να το τολμήσετε κι εσείς σε ένα total look και

ξεφύγετε από τη μουντή παλέτα που συνήθως προτιμάται. Σε αυτό το χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από λευκό πουκάμισο και λευκό ψηλόμεσο παντελόνι. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα διάφανα booties Gianvitto Rossi από τον Καλογήρου και σκουλαρίκια πέρλες Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές της ζεστές και χρυσές αποχρώσεις που είναι οι αγαπημένες μας, τις γυαλάδες παντού και στα χείλη τα κραγιόν Cremesheen Shanghai Spice της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια βαγκ.

Τρίτη 6/3

Η κοντή εκδοχή του jumpsuit, της ολόσωμης φόρμας δηλαδή, γνωστή και ως playsuit, είναι ένα από τα πιο ωραία κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και τα πιο.. εύκολα, αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις. Στην αγορά θα βρείτε πολλά, είτε μονόχρωμα, είτε με διάφορα ενδιαφέροντα prints. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, επιλέγοντας ένα μαύρο tuxedo playsuit από την Desiree Fashionμε μεταλλικά κουμπιά και μανίκια καμπάνα. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα με μεταλλικά στοιχεία Sergio Rossi από τον Καλογήρου. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές της ζεστές και χρυσές αποχρώσεις που είναι οι αγαπημένες μας, τις γυαλάδες παντού και στα χείλη τα κραγιόν Cremesheen Shanghai Spice της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με ανάλαφρη κίνηση στις άκρες και όγκο.

Τετάρτη 7/3

Το double denim trend εμφανίστηκε την προηγούμενη χρονιά, όμως τώρα έχει την τιμητική του. Εσείς όμως δεν τολμάτε να το υιοθετήσετε στην καθημερινότητά σας, γιατί φοβάστε πως αν ντυθείτε με denim από πάνω μέχρι κάτω, το αποτέλεσμα δεν θα σας κολακεύει καθόλου. Σήμερα σας έχουμε τον πιο τέλειο τρόπο για να το φορέσετε, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα look από την BSB που αποτελείται από ένα ανοιχτόχρωμο γαλάζιο τζιν πουκάμισο, συνδυασμένο με ένα skinny μπλε τζιν παντελόνι και λεπτή γκρι ζώνη -δηλαδή εμφανίστηκε με δυο διαφορετικές αποχρώσεις του denim, επιλέγοντας ένα πιο φαρδύ πουκάμισο, με ένα στενό παντελόνι. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ booties -κάλτσα GiavnittoRossi από τον Καλογήρου και διακριτικά σκουλαρίκια σταυροί από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις ψυχρές αποχρώσεις στα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Kat Von D luv και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα pony tail.

Πέμπτη 8/3

Η φετινή Άνοιξη θα είναι κι αυτή καυτή, όπως ο χειμώνας που πέρασε, αφού συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις στυλιστικές επιλογές όλων το πιο ερωτικό χρώμα, συνώνυμο του πάθους, το κόκκινο. Ναι, δεν περνάει στιγμή απαρατήρητο, είναι διαχρονικό, ακριβώς όπως το μαύρο και το λευκό και με το που το φορέσετε θα δείτε αυτόματα τη διάθεσή και την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνουν στα ύψη. Αν φοβάστε να επενδύσετε σε μια μονοχρωμία, επιλέγοντας ένα total red outfit, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Φαίης μας, επιλέγοντας να το συνδυάσετε με μια σειρά από nude αξεσουάρ. Ας δούμε όμως το σημερινό της look στο Πρω1νό, την προτελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κόκκινο φόρεμα από την καινούργια συλλογή της Zini, πλεκτό, midi, με βαθύ V ντεκολτέ και βολάν στο τελείωμά του. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude καστόρινα booties πέδιλα με λεπτομέρειες από διαφάνεια από την εταιρεία Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις χρυσές αποχρώσεις στα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Toffee apple της Shiseido και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ίσια με χωρίστρα στο πλάι.

Παρασκευή 9/3

Αν και μέχρι τώρα η ντουλάπα σας ήταν γεμάτη με ρούχα σε σκούρα χρώματα, καθώς μπαίνει η Άνοιξη, ήρθε η ώρα να προσθέσετε μερικές πινελιές από baby pink, την πιο ωραία απόχρωση του ροζ, που εξακολουθεί και φέτος να αποτελεί μεγάλη τάση. Για ένα καλύτερο μάλιστα και πιο fashion αποτέλεσμα, σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε ένα outfit από baby pink και μαύρο, το girly δηλαδή συνδυασμένο με το κλασικό, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας, στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Access που αποτελείται από ένα γιλέκο χωρίς κούμπωμα με δέσιμο στη μέση και μια παντελόνα σε baby pink απόχρωση που στο τελείωμά τους έχουν μαύρο ρέλι. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε μαύρο body, μαύρα ψηλοτάκουνα καστόρινα mules με λεπτομέρειες από λουστρίνι Mark Milan και κολιέ κορδόνι με διακοσμητικά στοιχεία από την Folli Follie – για τις ανάγκες του shooting του look της ημέρας, η Φαίη μας πόζαρε κρατώντας all day μαύρη τσάντα επίσης από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις ροζ αποχρώσεις, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Soft Matte Metallic Lip Cream της Nyx στην απόχρωση Milan και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια, ανάλαφρα κύματα με χωρίστρα στο πλάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα