Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5-9/02

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο – να σας θυμίσουμε πως την Τσικνοπέμπτη δεν είχαμε look of the day της Φαίης μας, αφού είχε ντυθεί Μαίρη Χρονοπούλου από την ταινία Γοργόνες και Μάγκες.

Δευτέρα 5/2

Το λευκό με το μαύρο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπημένους, κλασικούς και διαχρονικούς συνδυασμούς της μόδας και θα συνεχίσει

να εμπνέει και να υιοθετείτε από όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν κάθε σεζόν. Σε αυτόν έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από λευκό πουκάμισο φορεμένο με μαύρο lingerie top, λευκό τζιν με σκισίματα και φαρδιά μαύρη ζώνη. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα lace up booties πέδιλα Maria Kotsona Shoes και λευκό δερμάτινο choker σε ροζ χρυσό από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα ροζ χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο.

Τρίτη 6/2

Στην πιο γλυκιά και ιδιαίτερη απόχρωση του ροζ, του πιο κοριτσίστικου χρώματος που αποτελεί και trend της σεζόν, έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα όλων σας που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, το jumpsuit, την ολόσωμη δηλαδή φόρμα. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια ολόσωμη ροζ φόρμα που δίνει την εντύπωση δυο κομματιών, ενός παντελονιού και ενός κουμπωμένου σακακιού με τρουακάρ μανίκια από την Desiree Fashion. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan και κόσμημα στο λαιμό σε ροζ gold από την Folli Follie – για τη φωτογραφία του look η Φαίη μας πόζαρε με τσάντα και γυαλιά ηλίου Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με τα τονισμένα μάτια με aubergine αποχρώσεις, τις γυαλάδες στα μάγουλα και το κραγιόν Angel της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με τον όγκο.

Τετάρτη 7/2

Το κόκκινο, το πιο επιβλητικό χρώμα είναι must για αυτή τη σεζόν, όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στα αξεσουάρ. Αν ανήκετε στην κατηγορία των τολμηρών, τότε μη διστάσετε να φορέσετε ένα total red look, κάνοντας μια statement εμφάνιση που θα συναρπάσει και θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού. Σε αυτό το χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα κόκκινο κοστούμι από την καινούργια συλλογή της Access που αποτελείται από σταυροκούμπωτο off shoulder σακάκι με τρουακάρ μανίκια και cigarette παντελόνι. Το κατακόκκινο look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude ψηλοτάκουνες γόβες Dukas –για τις ανάγκες της φωτογραφίας η Φαίη μας πόζαρε κρατώντας κόκκινη τσάντα Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε ροδακινί αποχρώσεις, με γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν YSL Rouge Couture Νο 23 και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ατημέλητα και χαλασμένα χρησιμοποιώντας το spray Sugra Lift της Wella στη ρίζα για όγκο.

Παρασκευή 9/2

Η Φαίη μας, όπως γνωρίζετε, έχει γενέθλια και αυτό ήταν η καλύτερη αφορμή για να στηθεί στο Πρω1νό ένα μεγάλο πάρτι με μια σειρά από υπέροχες εκπλήξεις που την έκαναν να συγκινηθεί πολύ. Τι επέλεξε όμως για το birthday look της; Ας δούμε αναλυτικά. Η Φαίη μας λοιπόν καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα ελαστικό midi φόρεμα από την anel, ριγέ, σε navy blue και λευκό. Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με .φούξια καστόρινες γόβες Mark Milan και εντυπωσιακό κολιέ Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις ψυχρές αποχρώσεις στα μάτια με σκιές YSL, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα φούξια χείλη με το κραγιόν candy yum yum της MAC και το μολύβι χειλιών Νο 23 της Seventeen και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ατημέλητα με όγκο. Χρόνια πολλά Φαίη μας. Να είσαι πάντα υγιής, τυχερή, ευτυχισμένη, χαμογελαστή και να χαίρεσαι τα αγόρια σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα